ויראלי
יעל בר זוהר משתפת בכאב: ''אל תנסי להסתיר שכואב''
בר זוהר שיתפה את השיר שהקדישה בתכנית הבוקר של ניב רסקין: ''דרך שברי הלב נכנסו הרבה דברים, אלוהים הפחדים וגם את כמו איזה פאזל מיליון חלקים. דרך שברי הלב לא מושלם ולא קרוב, הלוואי שלא היה לי זמן לחשוב. את לא יודעת מה היה לי היום''
מגישת קשת 12 יעל בר זוהר התארחה הבוקר (שלישי) בתכנית של ניב רסקין 'חדשות הבוקר' בקשת 12 ולאחר שהודתה לאבי אוחיון שסייע בהלחנתו היא שיתפה את המילים הכואבות גם באינסטגרם שלה לעיני מאות אלפי העוקבים.
בר זוהר שיתפה את הבית הראשון: ''דרך שברי הלב נכנסו הרבה דברים, אלוהים הפחדים וגם את כמו איזה פאזל מיליון חלקים. דרך שברי הלב לא מושלם ולא קרוב, הלוואי שלא היה לי זמן לחשוב. את לא יודעת מה היה לי היום''.
היא המשיכה את השיר המרגש: ''ואל תנסי להסתיר שכואב, אל תגידי שלום כי אני לא עוזב אותך. תכניסי אוויר נשימה נשימה, תודה שהשארת לי שיר נחמה. נסי בשבילי לעבור את היום. הלוואי ותמיד ניפגש בחלום שלך, תפסיקי לבכות כי את לא אשמה. תודה שהשארת לי שיר נחמה''.
עוד ב-
לסיום שיתפה בר זוהר: ''דרך שברי הלב אני הצלחתי לראות שגם הייתי לפחות פחות -הלוואי יהיה לי טוב אני עובד בלרצות יותר בלדייק את הכוונות. בלטייל בן עולמות - אבל תמיד נשאר קרוב''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



