ויראלי
איתי לוי מפתיע: משמירת מצוות לחסיד חב"ד
הזמר איתי לוי מחובר ליהדות ולשמירת המצוות, אף כעת הוא חושף את ההתחזקות עד כדי הצטרפותו לחב"ד, מה עובר על חייו של הזמר שכבר הכריז על האהבה בחייו?
הזמר איתי לוי כובש מדי את הלב של כולנו, בין אם מדובר על האהבה שלו לעיר ניו יורק, להנחות את משדר המימונה בקשת 12, לשפוט ב"הכוכב הבא", או פשוט לעלות לשידור עם שדרן הרדיו אליקו.
לוי, היום (רביעי) העלה סטורי לעמוד אינסטגרם שלו, בו הוא נראה צדיק ומתחזק ביהדות, יותר מאי פעם. עם מגבעת ומעיל סירטוק חב"די, בסיור במרכז חב"ד העולמי ובאוהל הרבי בניו יורק.
.jpeg)
קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם @itaylevi7
עוד ב-
כזכור, לא הכל נוצץ וטוב בחייו של אחד הזמרים הגדולים במדינה, בתקופה האחרונה, הוא וחברו לשעבר מזה כ-15 שנים, בסכסוך מתמשך. מקורב שמסר על מצב היחסים בין השניים אמר: "הם הגיעו לכדי פיצוץ מטורף, שכמעט עבר את הקווים המקובלים", עוד הוסיף ואמר: "אור מרגיש שאיתי לא מפרגן לו מאז שזכה באח הגדול, ולכן הוא לא רוצה שהם יופיעו יחד על במה אחת, כי אז בן דוד יגנוב עשוי לגנוב לאיתי את הפוקוס של הפפראצי והכותרות במדורי הבידור. כולם יודעים שיש סכסוך חריף ביניהם למרות שהם מנסים להסתיר אותו מהתקשורת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.את מי זה מעניין?דוד 05/2025/08הגב לתגובה זו0 0מתי תפסיקו ללהג ולכתוב שטויות? עוד "אייקון תרבות" שיצרתם? עוד חושך תרבותי שיורד ועוטף את התרבות הישראלית, בעזרתכם, בעזרת הלהג וחוסר המשמעות שאתם מפיצים! בושה!סגור



