ויראלי
אורנה בנאי בטענות קשות: ''עורך הדין מכר את נשמתו''
בסטורי שהעלתה אורנה בנאי היא כתבה בזעם על העונש הקל שקיבל שי אביטל: "גלונים של אקונומיקה לא יצליחו לנקות את הזוהמה שנוטפת מהפנים ומהאישיות של הייצור הזה וגם לא משל עורך הדין שמכר את נשמתו והגן על העבריין הזה, וגם לא מערכת המשפט העלובה. מביש"
לאחר ששי אביטל, סוכן הדוגמניות שעמד במרכזה של סערה אחרי מספר תלונות שהוגשו נגדו בגין הטרדה מינית, יצא בזול מאוד עם סיום שקט לפרשה שטלטלה את מדינת ישראל. על פי עסקת הטיעון, אביטל לא יישב בכלא אפילו דקה אחת, מה שעורר את זעמה של אורנה בנאי.
בסטורי שהעלתה אורנה בנאי היא כתבה בכעס: "גלונים של אקונומיקה לא יצליחו לנקות את הזוהמה שנוטפת מהפנים ומהאישיות של הייצור הזה וגם לא משל עורך הדין שמכר את נשמתו והגן על העבריין הזה, וגם לא מערכת המשפט העלובה. מביש".
יש לציין כי פרשה שהחלה בסערה תקשורתית אדירה הסתיימה היום בקול ענות חלושה, כאשר בית משפט השלום בתל אביב גזר על סוכן הדוגמניות שי אביטל עונש של שישה חודשי מאסר שכבר ריצה במעצר בהולנד וקנס של 40 אלף שקלים.
למעשה, למרות שבתחילה הואשם בעבירות חמורות על ידי עשרות נשים, הורשע אביטל לבסוף בעבירה אחת בלבד של אספקת סם, לאחר שהתביעה נאלצה לסגת מהאישום של מעשה מגונה בשל סירוב המתלוננת להעיד.
עוד ב-
מי שממש לא אהבה את הסדר הטיעון של סוכן הדוגמניות היא אורית סוליציאנו, מנכ”לית איגוד מרכזי הסיוע לנפגעי ולנפגעות תקיפה מינית, שהגיבה על כך עם הודעה חריפה מאוד שהוציאה בה נכתב תחילה: "שי אביטל הוא פוגע סדרתי בזוי שהיה צריך לשבת עשרות שנים בכלא על הפגיעות בקרוב ל-30 נשים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.שי אביטךאזרחית ותיקה 05/2025/07הגב לתגובה זו0 0צריך לערער על הענש המביש שקיבל..השביל זה הולנד הסגירה אותו?עדיף היה להשאיר אותו בנכר..זה מעודד גברים כמוהו לנהוג כמו שאביטל נהג...סגור
-
1.מתוסכלתא 05/2025/07הגב לתגובה זו0 0לא הטריד אותה וכולם יודעים למה , תעזוב גברים אבל נשים איבדו טעם?סגור



