ויראלי
אושיית הרשת בת ה-19 נפלה אל מותה: "רגע של פחד בלתי נשלט"
אסון כבד במונטנגרו: אושיית הרשת טיאנה רדוניץ', צנחה את מותה מגובה של 45 מטרים בזמן שניסתה לשחרר את רתמת הבטיחות והוציאה את רגליה מהרצועות במצנח הרחיפה. המשטרה חוקרת את נסיבות מותה והאם מדובר בהתאבדות
טרגדיה מחרידה התרחשה בשבוע החולף במונטנגרו, זאת לאחר שאושיית רשת בת 19 מוכרת מאוד בסרביה, טיאנה רדוניץ', נפלה אל מותה מגובה של 45 מטרים בתאונת צניחה קטלנית.
על פי דיווחים בתקשורת המקומית, רדוניץ' יצאה לטייל במונטגרו, כאשר החליטה לעשות אתגר אקסטרימי של ממש בעיר הנופש בודווה שבדרום מערב המדינה, בדמות צניחה חופשית - שהסתיימה באסון כבד.
למעשה, אושיית הרשת המצליחה החליטה לשחרר על דעת עצמה את רתמת הבטיחות והוציאה את רגליה מהרצועות. בתוך שניות ספורות, צנחה מגובה של עשרות מטרים היישר אל תוך הים האדריאטי ונהרגה במקום העבקות החבתה החזקה במים.
כוחות ההצלה מיד הגיעו לזירת המקום והוציאו את גופתה של הצעירה אל המרינה הקרובה. ברשויות המקומיות בוחנות את המקרה, ונכון לרגע זה הן שוללות רשלנות של המקום וגם שוללות ניסיון התאבדות. לטענת מומחים, היא ככל הנראה סבלה מהתקף חרדה שגרם לה שחרר את רתמת הבטיחות, אך הכל עדיין נבדק.
19-year-old student reportedly has a panic attack and unbuckles her seatbelt while parasailing in Montenegro.
— Collin Rugg (@CollinRugg) June 2, 2025
Tijana Radonjic sadly passed after falling into the Adriatic Sea from 160 feet in the air.
The owner of the parasailing company says Radonjic was in a cheerful mood… pic.twitter.com/miJlJQYhE8
כוחות ההצלה מיד הגיעו לזירת המקום והוציאו את גופתה של הצעירה אל המרינה הקרובה. ברשויות המקומיות בוחנות את המקרה, ונכון לרגע זה הן שוללות רשלנות של המקום וגם שוללות ניסיון התאבדות. לטענת מומחים, היא ככל הנראה סבלה מהתקף חרדה שגרם לה שחרר את רתמת הבטיחות, אך הכל עדיין נבדק.
עוד ב-
בינתיים, הבעלים של Budva MK, חברת התיירות שמפעילה את המצנח, התייחס לאירוע הטרגי שהתרחש וסיפר: "היא הייתה עליזה ובמצב רוח טוב לפני ההמראה. היא לא הציגה שום סימנים של פחד מגובה. לפני שיצאה לאוויר, היא נופפה לחבריה מהחוף והם נופפו לה בחזרה. הכל היה נראה תקין לחלוטין. אני מניח שזה לא נעשה במודע, אלא ברגע של פחד בלתי נשלט".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.צניחה חופשית לחיי נצחאנונימי (ע) 06/2025/03הגב לתגובה זו0 0אני חושבת שהיא ניסתה לעשות תצוגת ראווה סוג של תקתוק או להוסיף עוקבים.. העולם הישתגע מוכנים לעשות הכל בשביל עוד עוקבים ולייקים.. חבל על החיים היפים..יהי זכרה ברוךסגור



