ויראלי
אילנית לוי חוגגת יום מאושר: ''מה שיהיה לכם עם הנכדים''
מגישת קשת 12 חוגגת 43 ובתה אלין תיעדה רגע משפחתי מתוק: ''ככה השם רצה, ואני חיילת של ילדה בת שלוש וחצי ש'כואבות לה הרגליים' ולכן היא לא יכולה ללכת לבד''
בערב חגיגות יום הולדתה ה-43 של אילנית לוי, בחרה אלין גולן לחשוף צד מרגש ואנושי של חיי המשפחה המשותפת. גולן, שתיעדה את עצמה נושאת בזרועותיה את אחותה הקטנה אריאה - בתם של לוי ואלירז שדה, הביעה במילים חמות את הקשר המיוחד שנוצר ביניהן. המחזה הטבעי והלבבי של האחות הגדולה הדואגת לקטנה העמיד במוקד את הערכים המשפחתיים שמאפיינים את הבית הזה.
"ככה השם רצה, ואני חיילת של ילדה בת שלוש וחצי ש'כואבות לה הרגליים' ולכן היא לא יכולה ללכת לבד", תיעדה גולן את הרגע הנוגע, ובהומור אופייני הוסיפה לכיוון ההורים: "אח, מה שיהיה לכם עם הנכדים. בריבית דריבית אתם תשלמו!"
החגיגה הפרטית שלאחר מכן, שתועדה בידי אלירז שדה, הציגה תמונה של אושר זוגי פשוט ואמיתי. הסרטונים שפרסם חשפו את הרגעים הראשונים של לוי כשחזרה מהצגה למפתעה הביתית - שדה המתין לה עם שירה אישית שגרמה לה לפרוץ בריקודים ובחיוך מלא אוזן.
עוד ב-
הבחירה של שדה לשלב ברקע המוזיקלי את השיר הציני "זכית בי" של דדי דדון הוסיפה נגיעה הומוריסטית לחגיגה, שיכולה הייתה להיות פרשנות עדינה לדינמיקה הזוגית או פשוט בחירה מוזיקלית קלילה שהתאימה לאווירה השמחה שהשתקפה בהבעות פניה הזוהרות של לוי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.מזל טובאלי 07/2025/08הגב לתגובה זו0 0יום הולדת שמח אילנית המדהימה רגישה חכמה יפיפיה שתדעי תמיד אושר עם מישפחתך היפהסגור
-
3.אילנית לוי ומשפחתהאביבה 07/2025/08הגב לתגובה זו0 0עדיין לא הבנת שאת מעניינת את הסבתא עם כל השטויות שאת מעלה תעופי לנו מהעיניםסגור
-
2.חחחחחשולה 07/2025/08הגב לתגובה זו0 0וואו פרס נובל למש-פח-תיות...בדגש על הפח....סגור
-
1.כתבה על כלום ושום דבר!!! (ל"ת)שרון 07/2025/07הגב לתגובה זו0 0סגור



