ויראלי

מגישת חדשות 12 הובכה: מה דין פישר אמר לה בשידור חי?

כתב התחבורה והתעופה של קשת 12 קיבל ביקורת על לבושו מהמגיש יואב לימור: "לא למדת שלא לובשים פסים בטלוויזיה כי זה מרצד?", וזרק מחמאה בהומור למגישה שלצידו באולפן

מערכת ice |  2
עדי זריפי (צילום מסך קשת 12)
בתכנית הבוקר בקשת 12 היום (שישי), המגישים יואב לימור ועדי זריפי פנו לכתב התחבורה והתעופה של הערוץ כדי לקבל דיווח לענייני השעה בתחום, והמגישה האהובה קיבלה מחמאה מהקולגה שעלה מהשטח בשידור חי.
איש התקשורת הוותיק, יואב לימור שאל את הכתב דין פישר שעלה לשידור: "כמה שנים אתה בטלוויזיה?", פישר ענה: "יש כמה שנים, לא כמוך". המגיש ביקר את לבושו: "ולא למדת שלא לובשים פסים בטלוויזיה כי זה מרצד?".
 

פישר הגיב והחמיא למגישה שלצידו של לימור: "אני אגיד לך מה. עדי שברה היום את הטלוויזיה עם הלוק, אז אמרתי 'אני חייב'". לימור ענה: "נשמה לא משנה מה תלבש לא תהיה עדי", וזריפי הודתה על המחמאה שקיבלה: "תודה דין, חייב להביך".
הגולשים והצופים לא נשארו אדישים ללוק של זריפי והחמיאו גם הם על הקטע שפורסם בחשבון האינסטגרם של V1. אחת מהתגובות הייתה: "אחלה עדי שבעולם" וגולשת אחרת כתבה: "מדהימה כלכך ובכל לוק שתלבש".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    יואב לימור? כולו פקק בערוץ 12. כל פעם יוצא יותר טיפש (ל"ת)
    מיכה 07/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    רומו של עולם
    מה? 07/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ערוץ הזיה
    סגור