ויראלי

שניר בורגיל על אברהם אקלום: "אתיופי מסריח ואני לא גזען"

שניר בורגיל תוקף את גיסו אברהם אקלום: "עובדה שהוא אתיופי ועובדה שהוא מסריח, יש לי חברים מכל הסוגים, אני לא גזען". מה עוד אומר אח של ספיר בורגיל, אשתו של אקלום? 
מערכת ice |  5
שניר בורגיל (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של שניר בורגיל snir_burgil@)
שניר בורגיל תוקף את אברהם אקלום היום (שני), לאחר שאקלום שיתף בסטורי שנמחק כי בורגיל כינה אותו "אתיופי מסריח" וכעת בורגיל סוגר חשבון בסטורי חדש שהעלה היום: "תפסיקו להתייפייף. זה שהוא אתיופי זו עובדה ומסריח? הוא בן אדם מסריח, אובססיבי ותת רמה. תראו מה הוא עושה, אני לא גזען".
כזכור, רק אתמול אקלום, שיתף פרסום מהעמוד של העיתונאי העצמאי דניאל עמרם. עמרם טען כי ספיר וליאל קוצרי, פנו למכשפה "כדי לעשות על אברהם כישופים". עוד הוסיף עיתונאי הרשת, שלטענתו שוחח עם אותה "מכשפה", כי השניים ביקשו ל"טשטש את אברהם לפני הדיון בבית המשפט". כעת מסתבר שהיא עשויה להסתבך אפילו פלילית.
יש לציין כי על פי חוק העונשין מציין כי המתחזה לעשות מעשה כישוף בכוונה לקבל דבר, דינו - מאסר שנתיים, קיבל דבר בעד מעשה הכישוף או על פיו, דינו מאסר שלוש שנים. לעניין סעיף זה, "כישוף" - לרבות מעשה קוסם והגדת עתידות.
אגב, הוראות סעיף קטן (א) לא יחולו על מעשה קוסם או הגדת עתידות שאינם חורגים מגדר שעשוע או בידור, והשעשוע או הבידור ניתנים ללא תמורה, או שתמורתם היא מחיר הכניסה בלבד למקום עריכתם.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    אתם בושה של משפחה ותרדו כבר מהרדאר (ל"ת)
    שירי 07/2025/22
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 3.
    2025
    אלכס 07/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גועל נפש של חינון מסכן אברהם שהוא חי עם אנשים כאלה
    סגור
  • 2.
    ח
    ירוס 07/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עם אחד אשכנזי היה אומר לנו היינות נפגעים אבל אתה צפון אפריקאי אין מה לענות לך חחחחחחחחחחח
    סגור
  • ועמורה
    סדום 07/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קודם כל אחים שלנו המרוקאים שנית הם אשכנזים משפחת בורגיל , אם היו מזרחים סבירות שלא הייתה קיימת בעיית ###### בין אחים ה ישמור
    סגור
  • 1.
    שניר בורגיל
    חנה 07/2025/21
    הגב לתגובה זו
    1 0
    השימוש במילה אתיופי מסריח זו גזענות
    סגור