ויראלי

עדי בוזגלו משתפת בכאב: ''תעזרו לי, סובלת כל כך''

כוכבת 'הבוזגלוס' הסבירה את עומק הבעיה שלה בשמיעה שאף גורמת למצבים לא נעימים: ''לאחר מכן פנתה לאותה אישה: "אם את צופה בי - אני מצטערת, חיים שלי. לא שמעתי אותך. אני לא סנובית, אני לא שומעת ואין יותר קשה מזה''
מערכת ice | 
עדי בוזגלו (צילום מסך מאינסטגרם adi_buzaglo2)
עדי בוזגלו, כוכבת הסדרה "הבוזגלוס" ב-YES, חשפה תפח נוסף בבעיה רפואית עמה היא מתמודדת, מספר שבועות אחרי שסיפרה בפתיחות על כל ש"השמיעה שלה מתדרדרת". מסתבר שהשמיעה שלה בנסיגה וגם המעריצים מרגישים זאת.
לאחר שאישה פנתה אליה כשבילתה בקניון כדי להצטלם יחד איתה. מסתבר שהיא לא בדיוק שמעה מה היא ביקשה ועתה היא מבקשת מהעוקבות שלה לא להתבייש לגשת כדי לומר לה את מבוקשן: ''היוש, הייתי בקניון עם הילדים, והיה לי קטע לא נעים. הייתי בטלפון, ומכשירי השמיעה מחוברים לי לאוזניים. אני שומעת הודעות קוליות דרך המכשיר, ואני שקועה. וכנראה בזמן שהלכתי והקשבתי להודעה, מישהי רצתה להצטלם איתי ולא שמעתי כי אני לא שומעת בכלל. ואז אחרי שהתקדמתי. אז ליאו אמר לי 'אימא, לא יפה, היא רצתה להצטלם איתך'. הסתובבתי והיא כבר המשיכה". 

היא המשיכה והסבירה את עומק הבעיה: ''לאחר מכן פנתה לאותה אישה: "אם את צופה בי - אני מצטערת, חיים שלי. לא שמעתי אותך. בבקשה בנות, אני מתחננת אליכן! אם אתן פונות ואני לא מגיבה תגשו אליי. אני לא סנובית, אני לא שומעת ואין יותר קשה מזה. זו גזרה שאני חיה איתה ואני אחיה איתה עד המוות. תעזרו לי, אני סובלת כל כך, באמת. אם את פה אני מזמינה אותך אליי הביתה. אמיתי"
כזכור לפני כחודשיים בוזגלו המשיכה וסיפרה על הדילמה בה היא נמצאת מבחינה רפואית: "זה או לעשות חיתוך ולהיפטר מעודף העור שלי, או לעשות פלזמה בלי צלקת והוא לא יודע להבטיח לי תוצאה. אוףףף, באתי עם מלא אנרגיה ועכשיו אני ממש כבויה. שלחתי את הילדים לגינה, אני לבד בבית שותה קפה וחושבת".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה