ויראלי

מגישת חדשות 12 ובן זוגה מתרגשים: ''הרגשנו שזה מה שאנחנו צריכים''

באינסטגרם שלו כתב ידין גלמן על יום ההולדת הראשון של בנו עם אדוה דדון: ''היום יום הולדת לבייבי יונתן לביא. לפני שנה כשיונתן נולד החלטנו להוסיף לשם שלו לביא, הרגשנו שכמו הפסוק ״עם כלביא יקום״ זה מה שהעם שלנו צריך''
מערכת ice |  9
אדווה דדון ידין גלמן (צילום חשבון האינסטגרם של ידין גלמן)
מזל טוב ענק לכתבת חדשות 12 והמגישה אדוה דדון וידין גלמן, שחגגו את יום ההולדת הראשון לבנם הקטן. דדון בת ה-36 וגלמן שביחד מאז שהמלחמה יצאה אל הדרך חגגו בגדול וגלמן אף הקדיש לבן הקטן ברכה מרגשת ברשתות החברתיות.
באינסטגרם שלו כתב גלמן: ''היום יום הולדת לבייבי יונתן לביא. לפני שנה כשיונתן נולד החלטנו להוסיף לשם שלו לביא, הרגשנו שכמו הפסוק ״עם כלביא יקום״ זה מה שהעם שלנו צריך. הרגשנו שזה מה שאנחנו צריכים. קיבלנו הרבה יותר. קיבלנו שנה של לילות בלי שינה, שנה של כאבי שיניים, כאבי גדילה, שנה של כאב, של כשלונות, שנה שלא זוכרים בה כלום ברגע שהוא מסתכל עלינו עם העיני תכלת הגדולות שלו, ומחייך את החיוך עם הרווח בין השיניים שיש רק לו. ילד של אהבה, ילד מלא בשמחה, ילד יפה שלי - תמשיך בדרך שלך. אוהב אותך מלא, אבא''.
כזכור, לדדון יש בת מנישואיה הראשונים לכתב חדשות 12 גלעד שלמור בשם אילן, גלמן נפצע ב-7 באוקטובר באורח קשה, לאחר שהתגייס עם תחילת המלחמה. דדון במקביל שידרה מהעוטף. כעת השניים מנהלים משפחה כהורים מאושרים.
כזכור, ידין גלמן היה עסוק במלחמה במסע הסברה בארצות הברית, במסגרתו ניסה להילחם עבור הנרטיב הישראלי והצדקת המלחמה של מדינת ישראל בארגוני הטרור באזור.  גלמן העלה לחשבון האינסטגרם שלו פוסט בו סיכם את החוויה ובין היתר כתב: "שמונה חודשים עברו מאז נכנסתי להסברה ולא יכולתי לדמיין כמה עבודה יש לעשות בתחום הזה. אני לוקח הפסקה קטנה ואחזור לזה עוד מעט".
עוד הוא הוסיף באותו פוסט וחשף במה הוא מתכוון להתמקד עם חזרתו ארצה: "חוזר עכשיו לארץ לתקופה בשביל להקים משפחה, אחרי זה נחזור שוב להסברה כי המלחמה הזאת לא תיגמר בקרוב. עוד לא אבדה תקוותנו".
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    פשוט שבעולם
    אמנון 08/2025/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יש כאלה שמתחתנים מתגרשים מנהלים זוגיות מביאים ילדים כאילו הם קונים אבטיח בשוק אותה כמות של מחשבה ורגש איזה כיף
    סגור
  • 7.
    אהבה ממבט ראשון
    אפרת 08/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לבריאות כל הכבוד
    סגור
  • 6.
    את עם ישראל זה ממש לא מעניין... (ל"ת)
    לא_מעניין_אף_אחד 08/2025/22
    הגב לתגובה זו
    4 2
    סגור
  • 5.
    בייבי עלאק
    מתילדה 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    2 0
    חס וחלילה לא תינוק בעברית זה כנראה תינוק תוצרת חוץ
    סגור
  • 4.
    מתרגשים...... ממבט ראשון קראתי מתגרשים. (ל"ת)
    דנץ 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    2 2
    סגור
  • 3.
    דדון
    אבי 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    4 0
    כמה תשוקה כמה זרענים בעיניים מה זה מה זה
    סגור
  • דדון נראית אחת שאוהבת ז.מרוקאית גחבה (ל"ת)
    אריק 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    1 8
    סגור
  • 2.
    רפואה שלימה ובהצלחה בע"ה (ל"ת)
    מני 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 1.
    עם כלביא היה הרבה אחרי שהוא נולד, והוא לא בעלה (ל"ת)
    אני 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 4
    סגור