ויראלי

שחר טבוך חוטף אש: "ביזיון מול המקום הכי קדוש בעולם"

כוכב "רוקדים עם כוכבים" והזמר, שחר טבוך, התרגש כשזכה להצעת נישואין מבן זוגו בכותל המערבי. אלא שיש לא מעט שלא אהבו את הרעיון שגייז החליטו לקיים את הטקס הזה דווקא שם: "ביזיון, סדום ועמוקה"
אפרת קרסנר |  2
שחר טבוך מתחתן (צילום יחצ)
שחר טבוך, הזמר המצליח ואחד הכוכבים הגדולים של העונה האחרונה של "רוקדים עם כוכבים" בקשת 12, שהסתיימה בשבוע שעבר עם ניצחון של אמיר שורוש, חווה אתמול (שישי) ללא ספק את הרגע המאושר ביותר בחייו.
טבוך, שיוצא מזה תקופה עם בן זוגו אהרון אמיר, הגיע עמו לכותל המערבי הקדוש בירושלים, שם אמיר קרע ברך והציע נישואין לשחר הנרגש, שפרץ בבכי וכמובן אמר לו כן. 
הוא זכה לתגובות חמות ומחבקות מקולגות, חברים ובני משפחה אך ברשת יש לא מעט שלא אהבו את הרעיון של הצעת נישואין של זוג גייז בכותל המערבי בירושלים. במהלך סוף השבוע הוא חטף וספג תגובות נאצה רבות ברשת נגד הטקס. בעמוד האינסטגרם של מאקו, פורסמו לא מעט תגובות קשות נגדו.
עוקב אחד כתב: "אבא תרחם עלינו". עוקבת נוספת פרסמה: "ביזיון מול המקום הכי קדוש בעולם". עוקבת נוספת פרסמה בתגובות לסרטון ההצעה: "סדום ועמורה , מול הכותל אין יותר גבולות".
למרות זאת, רבים ברשת חיבקו את טבוך ופרסמו תגובות נוספות בעדו ובעד הרעיון של הצעת נישואין, דווקא במקום הקדוש והמרגש לעם היהודי.
"אני בשוק מהתגובות המזעזעות שלכם! הכותל לא שייך רק לכם שומרי המצוות והדת! שנאת חינם היא זו שהרסה את כל מה שהכותל הזה הגן עליו, קחו בחשבון...", כתבה אחת העוקבות שזכתה ללא מעט לייקים. עוקבת נוספת פרסמה כי התגובות נגד טבוך מחזקות שנאת חינם: "מרגש!!! לראות אותו עם כיפה וציצית. הבן של הקב"ה לא משנה מהי הנטייה המינית שלו!!! תגובות חשוכות. לאבא כואב יותר מכל לראות את השנאת חינם הזאת".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    סדום ועמורה
    בושה 09/2025/06
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סדום ועמורה מבית יוצר הת״א . בושה וחרפה
    סגור
  • איש רגיש מתחשב
    יהודי כשר 09/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    צודק לגמרי
    סגור