ויראלי

עומר חזן בתגובה ראשונה לסערת שמירת הנגיעה: למי הודה השחקן?

חזן, שהיה אמור לככב בתפקיד הראשי במחזמר "צ'ארלי וחצי" ופוטר בשל ההחלטה לשמור נגיעה, מגיב לראשונה לפיטורים ומבהיר שהוא שלם עם ההחלטה

מערכת ice |  1
עומר חזן מדגמן (צילום רחלי נפתלי)
לאחר שאיבד את התפקיד של צ'ארלי (שגילם יהודה ברקן) בעיבוד הבימתי של סרט הקאלט שעתיד להפוך למחזמר, עומר חזן מגיב ומבהיר שאין בו חרטה.
כזכור, לאחר שהשחקן והדוגמן הודיע כי הוא שומר נגיעה ולא יוכל להשתתף בסצנות אינטימיות עם השחקנית טיילור מלכוב - שמגלמת במחזמר את דמותה של גילה - חזן ובמאי ההצגה, אילן רוזנפלד נקלעו לחילוקי דעות ומהפקת המחזמר הודיעו על סיום ההתקשרות בין הצדדים.
השחקן, שעובר תהליך התחזקות בשנים האחרונות ומתקרב לדת, העלה היום את תגובתו לאירועים שהותירו אותו ללא עבודה כחודש וחצי לפני העלייה הצפויה של ההצגה. חזן, ששיתף סרטון שלו מחוף הים ברשתות החברתיות כתב "אבא תודה" ו-Thank you hashem"".
מי שאגב חיזק את חזן היום הוא אושיית הרשת והזמר משה כורסיה, שמגיע מרקע דתי ושומר בעצמו נגיעה: "עומר חזן – אני מעריץ שלך", כתב כורסיה בתוספת תיעוד שלו מניח תפילין.
 
@omerhazanofficial

BH

♬ Northern Attitude - Noah Kahan & Hozier
 
מי שיקבל את תפקידו של חזן הוא מאיר תמם, שהיה אמור להיות השחקן המחליף בהצגה. המחזמר, הוא עיבוד בימתי ראשון מסוגו לסרט האהוב ועשוי לשחזר את ההצלחה של הקומדיה האייקונית בגרסה מודרנית ועדכנית.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    גן עדן
    אבי 10/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    פקק זה קומפלימנט לדבר הזה אכן יופי ונעליים מישפחה אחת
    סגור