ויראלי
בר רפאלי עוזבת את חברת האופנה? "הפרידה לא נכונה, שמועות זדוניות"
קסטרו דוחה את הטיעונים לפיהם בר רפאלי מסיימת את ההתקשרות איתם: "אנו דוחים מכל וכל את השמועות הזדוניות בענין"
אחרי הדיווחים בתקשורת לפיהם בר רפאלי, אחת הדוגמנית המצליחות ביותר במדינת ישראל, מסיימת את התקשרותה עם חברת קסטרו, בחברה הוציאו הודעה בה דחו את הטענות על הסף וטענו כי מדובר ב"שמועות זדוניות".
מטעמה של חברת האופנה דחו כאמור על הסף את הדיווחים וטענו כי: "קסטרו מבקשת להודיע כי דוגמנית העל בר רפאלי ממשיכה עם הקבוצה בכלל וקסטרו בפרט גם לשנת 2026 ואנו דוחים מכל וכל את השמועות הזדוניות בענין".
כזכור, בדיווחים השונים נטען כי דוגמנית העל בר רפאלי נפרדת מ"קסטרו", זאת לאחר שלא הגיעה למספר ימי צילום אחרונים לחברת האופנה. בעקבות כך, הוחלט כי החוזה של רפאלי מסתיים אחרי שנה בלבד בעקבות אי הסכמות בינה לבין המותג. מי שישארו אלו דניאל ליטמן ועומר נודלמן.
כזכור, ביום ראשון דווח על התפתחות הדרמה בבית משפחת רפאלי: משטרת ישראל צפויה להגיש כתב אישום נגד תושבת באר שבע, זאת לאחר שהטרידה במשך תקופה ארוכה את הדוגמנית המפורסמת בר רפאלי. על פי הטענות, אותה אישה נהגה להגיע לביתה של הדוגמנית ואיימה עליה כי היא תידרש לבחור בינה לבין בעלה עדי עזרא.
עוד ב-
"אני חוששת לחיים של משפחתי. אני רוצה לשמור על הפרטיות שלי ולא רוצה שזה ייצא החוצה", סיפרה רפאלי לשוטרים. לדבריה, החשודה הגיעה פעמים לביתה וסירבה לעזוב את הבניין.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



