ויראלי

בגיל 67: ג'ודי ניר מוזס בביקיני וחושפת הכל

אשת התקשורת המובילה ג'ודי ניר מוזס, חגגה בחודש אוגוסט האחרון יום הולתד 67 וכעת בסרטון חדש שלה בביקיני היא חושפת הכל | צפו
מערכת ice | 
ג'ודי ניר מוזס (צילום איציק בירן)
אשת התקשורת ג'ודי ניר מוזס, שחגגה באוגוסט האחרון את יום הולדתה ה-67, ממשיכה להפגין שמחת חיים וביטחון עצמי יוצא דופן. אתמול (שני) היא העלתה לאינסטגרם סרטון חדש שבו היא רוקדת בביקיני, והפעם שוב הצליחה למשוך תשומת לב רבה ברשתות החברתיות ולהסעיר את העוקבים שלה.
זאת כאשר שלפני כחודשיים חזרה מוזס לשוק הרווקים, לאחר סיום מערכת יחסים בת יותר משמונה שנים עם עורך הדין אבי רוטנברג. מאז נראה שהיא נהנית מהחיים בצורה מלאה, ומשקיעה בעצמה גם בגוף וגם ברוח. הסרטון החדש מציג את הגזרה המרשימה שלה, אותה היא שומרת בעקביות באמצעות אימוני חדר כושר, וכך מחזק את התדמית שלה כאישה שממשיכה לפרוח בכל גיל.
 

בצירוף לסרטון כתבה מוזס, שמתגוררת שנים רבות בניו יורק אך בימים אלו שוהה במיאמי: "תעשו מה שמשמח אתכם, בלי לחשוב מה אחרים אומרים או חושבים. זו הבעיה שלהם. אנחנו נהנים מהחיים". 
לא מדובר במקרה יחיד; בעבר כבר העלתה מוזס סרטונים שמציגים את החיים הפעילים שלה, וגם הפעם היא שוב קיבלה מבול של תגובות מפרגנות מהעוקבים: "אין עלייך, את השראה עבורי", כתבו אחדים, ואחרים ציינו: "כיף לראות אותך עפה על עצמך".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה