ויראלי

בתה של אדל בספלוב הצטלמה בבגד ים ועוררה סערה: "למה בפוזה כזאת?"

אושיית הרשת השיקה קולקציית בגדי ים עם בתה הקטנה, אך גולשות זועמות תקפו בחריפות את ההחלטה לחשוף אותה ברשת והיא לא נשארה חייבת: "כל אמא תחליט מה שטוב לילד שלה"

מערכת ice | 
אדל בספלוב ובתה למותג ADA (צילום יחצ)
היום (חמישי) אושיית הרשת, אדל בספלוב השיקה את קולקציית בגדי הים בפוסט בחשבון האינסטגרם שלה, בו בתה שייה בת ה-6 הצטלמה בבגד הים החדש, והתגובות לא איחרו להגיע.
 

אחת הגולשות כתבה: "ילדה מהממת בטירוף. אבל למה בפוזה כזאת? הילדה לא יודעת את המשמעות של הדבר ואת בתור אמא שלה כן… קצת אחריות". עוד תגובה בולטת הייתה: "אחותי, יש אנשים ממש רעים באינטרנט. אל תפרסמי תמונות של הילדה שלך בבגד ים לעוקבים שלך. ברצינות, אם היית עובדת סוציאלית היית נחרדת לשמוע אפילו על אחוז ממה שקורה".

בספלוב לא נשארה חייבת וענתה בסטורי: "ממליצה לכל מי שמגיבה וזה בסדר כמובן, להבין שכל אמא תחליט מה שטוב לילד שלה, זה לא ישנה את דעתי". עוד הוסיפה: "יודעת ומבינה שכשאני חושפת את הבת שלי יהיו תגובות וזה בסדר אבל מעכשיו אומרת מיוחד מאוד, אני אחליט מה שטוב לי ולילדה שלי. חג שמח, חבל על המאמץ".


צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של אדל בספלוב, adelbespalov@
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה