ויראלי

לאחר סערת עוגת הגבינה: דניאל עמית בהודעה דרמטית

בלוגרית האוכל שהסתבכה בעימות חזיתי עם התקשורת סביב השקת עוגת הגבינה החדשה שלה, משתפת בנתון מפתיע במיוחד ומבטיחה לצרכנים הישראלים כי המוצר יחזור בקרוב מאוד למדפים
מערכת ice | 
דניאל עמית (צילום יוטיוב/ כאן 11)
בלוגרית האוכל, דניאל עמית השיקה עוגת גבינה חדשה תחת המותג שלה "Dani's", העונה לשם "קראנץ' לוטוס" ועוררה סערה גדולה בקרב הצרכנים הישראלים בשל מחירה הגבוה. 
העניין לא נגמר כאן. עמית שקיבלה תגובות רבות על המחיר סירבה להתנצל ועקצה את כתבת i24NEWS, דנה ירקצי שבתכנית "מדד גלבוע" חשפה נתונים על העוגה בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה: "כמה נזק התקשורת יכולה לעשות רק על חשבון הגב שלי כדי לקבל טראפיק? יקר לכם? אל תקנו".
ירקצי לא נשארת חייבת וענתה לה אתמול בתכנית: "היא רק שכחה לספר שהיא קראה לי מעפנה בפעם הקודמת. דניאל עמית, אל תתעממי. היא פרובוקטורית בשקל, מחפשת תשומת לב בלי הבחנה. הפעם על חשבוננו, אוקיי? זה דבר ראשון. היא קוראת לי שקרנית שמקוששת לייקים. אני עיתונאית שהתפקיד שלי לחקור ולבדוק את כל הפרובוקטורים שמקוששים לייקים על חשבוננו".
כעת, עמית שיתפה בסדרת סטוריז בחשבון האינטסגרם שלה כי כל המלאי של העוגות נגמר: "העוגות נגמרו, הכל חוסל". עמית הבטיחה: "היא תחזור! בקרוב מאוד והיא כאן כדי להישאר. עובדת על מלאי ומעדכנת".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של דניאל עמית, danielamit@
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה