ויראלי
אילנית לוי מודה: "יש לי בעיה, אני צריכה עזרה"
לאחר ימים ארוכים של חיפושים שלא צלחו, כוכבת הטלוויזיה שיתפה את מאות אלפי עוקביה בקושי הגדול שלה ומדוע היא נזכרה מאוחר מדי. האם הגולשים יצילו את המצב?
הקיץ כבר ממש מעבר לפינה, ומגישת הטלוויזיה אילנית לוי מצאה את עצמה במירוץ מורט עצבים נגד הזמן בניסיון לסגור את הנופש המשפחתי הבא. לאחר ימים ארוכים של חיפושים עקרים ברשת, החליטה לוי לפנות אמש (שלישי) ישירות למאות אלפי עוקביה ברשת החברתית בבקשת סיוע דחופה.
"טוב, אני צריכה עזרה, ויש לי בעיה. בעיה טובה, אבל אני צריכה עזרה", שיתפה לוי בסרטון שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה. "אני כבר יומיים וחצי... נכון, אני נזכרת מאוחר מדי, נכון, הכל נכון, אבל אני צריכה עזרה. אני רוצה לנסוע בקיץ, ויש לי רק את תחילת אוגוסט".
לוי פירטה בדיוק מהו יעד החלומות שלה, שכרגע נראה רחוק מתמיד בגלל עומס ההזמנות: "אני רוצה לנסוע ליוון, ללפקדה. ככה בא לי. אני רוצה לנסוע לשם, לשבוע. יש לי שבוע בדיוק שאני יכולה חופש ואני לא מוצאת. מי הייתה בלפקדה ויש לה המלצות? אני רוצה משהו מהמם על הים. תעזרו לי עכשיו. המלצות. איפה לנסוע ללפקדה למקום וואו. אני רוצה שיפנקו אותי, אני רוצה לא לזוז".
עוד ב-
במהלך צילום הסטורי, בעלה אלירז שדה ניסה להציע אלטרנטיבה מקומית וצנועה יותר וציין ברקע שהוא בכלל מעוניין בנופש לחופי הכנרת. לוי לא התבלבלה והשיבה לו מיד: "כנרת לא קשור. אני רוצה קודם לפקדה. אנחנו ניסע לכנרת, זה לא קשור". כעת נותר לראות האם הגולשים יצליחו להציל את החופשה היוונית של בני הזוג.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.פרסומת למקום אליו אתם נוסעים?תמיר 05/2026/28הגב לתגובה זו0 0זה אמיתי? אין לך שכל לפנות לסוכן נסיעות? נשמע הזוי. ופרסומת גרידאסגור
-
2.אילנית ואלירזעמירם בוכמן 05/2026/28הגב לתגובה זו0 0שני אנשים ירודים, הוא תת-רמה בולט ועילג ודוחה בהופעתו, והיא בורה ועם הארץ, איך מאפשרים לשני הטיפשים האלה להופיע בטלויזיה??? תעודת עניות לטלויזיה הישראלית. כבר נגמרו האנשים האיכותיים, המשכילים, שהחליטו להביא את: אלירז הטיפש-עילג? הוא כל-כך בור ותת רמה ועלוב. וגם היא, עם הצחוקים המטופשים שלה. את מי מעניינת החופשה ההבלית שלה?סגור
-
1.בעייהאמיר 05/2026/27הגב לתגובה זו0 0אם אני זוכר אז כבר קיימת המצאה שיכולה לעזור במיקרים קשים כאלו.הפיתרון הוא סוכן נסיעות.אנשים נוהגים להשתמש בהמצאה וכמו שנאמר בימים טרופים אלה שאם זאת הבעייה אז הכל בסדר.סגור



