ויראלי

הכתב האהוב של חדשות 12 מודה: "זה קורה לי כל פעם"

במהלך משדר חי באולפן, שיתף ברהנו טגניה בצירוף מקרים משעשע במיוחד שחוזר על עצמו בכל פעם שהוא מגיע למספרה, וחשף את האזהרה שקיבל מהספר הקבוע שלו רגע לפני שהוקפץ שוב לעבודה
ברהנו טגניה (צילום מסך קשת 12)
בצל המתיחות שהייתה בישראל מחשש לירי טילים מאיראן, פנו מאולפן חדשות 12 לכתב ברהנו טגניה שחשף הלילה במהלך תוכנית הלילה של חדשות 12 צירוף מקרים משעשע במיוחד שמתרחש אצלו בכל פעם שהוא מגיע למספרה. לפי דבריו של הכתב בשידור החי, האירועים הביטחוניים או הכוננויות השונות תופסים אותו תמיד מיד לאחר שהוא מסיים להסתפר, אירוע שחזר על עצמו כבר כמה פעמים בעבר.
טגניה סיפר לצופים באולפן כי הספר הקבוע שלו כבר מכיר את התופעה היטב ואף הזהיר אותו מפניה מראש לפני שהתחיל במלאכה. הכתב החליט לשתף את חברי הפאנל ואת הקהל בבית בפרטים המלאים של השיחה שהתנהלה במספרה, רגע לפני שהוקפץ שוב לעבודה בעקבות ההתפתחויות האחרונות.
"פעם שלישית שאני מסתפר ויש כוננות", שיתף טגניה את הנוכחים באולפן במהלך המשדר החי. הוא המשיך ותיאר את חילופי הדברים עם מעצב השיער שלו ואמר כי הספר אמר לו "כל פעם שאתה מסתפר יש משהו", אבל טגניה טוען ששיכנע את הספר שהפעם לא, אבל בסוף, כמובן צדק הספר. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה