ויראלי

קניה ווסט בטוויטר: "ארוץ לנשיאות ארצות הברית בבחירות 2020"

הראפר המפורסם, שידוע כתומך נלהב של טראמפ, מציב לו תחרות בבחירות הקרובות על הנשיאות. אלון מאסק כבר ברשימת התומכים
איתי פת-יה | 
קניה ווסט, דונלד טראמפ (צילום מסך Gage Skidmore, MTV)
התומך הופך למתחרה: קניה ווסט הודיע כי ירוץ לנשיאות ארצות הברית בבחירות 2020. הראפר המפורסם הודיע על כך אתמול (שבת) בחשבון הטוויטר שלו.
"אנחנו חייבים לממש עכשיו את ההבטחה שיש באמריקה בכך שנבטח באל, נאחד את החזון שלנו ונבנה את עתידנו", ווסט כתב, "אני רץ לנשיאות ארצות הברית". לציוץ צירף את ההאשטג #2020Vision.
 
מאז עלה טראמפ לשלטון בארצות הברית ווסט הפך לאחד מתומכיו הנלהבים והתבטא בעדו מספר פעמים ברשתות החברתיות ובראיונות. ווסט והנשיא נפגשו במספר הזדמנויות והראפר אף נצפה כשהוא חובש את הכובע עם סיסמת הקמפיין של טראמפ "Make America Great Again". תמיכתו של ווסט, מגדולי הכוכבים האפרו-אמריקנים, בטראמפ, הצליחה להכעיס לא ממעט ממעריציו של הראשון שסולדים מהמסרים של הנשיא, שמעודדים גזענות לפיהם, וכן בטיפול שלו בפערים הגזעיים באמריקה.
 
קראו עוד ב-ice
למעשה, ווסט הכריז על התמודדותו לנשיאות עוד לפני שטראמפ נבחר ב-2016. הגילוי הראשון על כוונתו זו ניתנה על ידו ב-2015 על במת טקס פרסי המוזיקה של MTV באמריקה. כעת, לאחר שנתן את התזכורת למי שהספיק מאז לשכוח, הוא גם הוסיף לרשימת המצדדים בו את היזם אלון מאסק, מייסד ובעלי מותג הרכב טסלה, שזה עתה הפך לבעל השווי הגדול בתחומו. "יש לך את התמיכה המלאה שלי", מאסק הגיב לווסט.
 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה