ויראלי
אתר מאקו נזכר שיש לו טוויטר, הגולשים עקצו
אתר החדשות מהוותיקים והפופולריים בישראל החזיק חשבון טוויטר מצליח שהיה רדום במשך יותר משנתיים (חוץ מריטווט אחד לפני כחצי חצי שנה). מה גרם להם אתמול להפעיל אותו מחדש?
מאקו (Mako) הוא אחד מהאתרים הפופולריים והוותיקים ביותר בישראל. הוא שייך לקבוצת קשת ותחתיו יש את אתר N12, של חדשות ערוץ 12. כמו כל אתר חדשות סטנדרטי, גם מאקו החזיקו חשבון טוויטר פעיל ומצליח שהגיע ליותר מ-90 אלף עוקבים, אך משום מה עד אתמול הוא לא היה פעיל מאז ספטמבר 19', מלבד ריטווט (שיתוף) אחד של סרטון המונולוג של תם אהרון עונה לג'יימי אוליבר.
למעשה שכחושבים על זה, בטוויטר של Mako, לא דווח על התפרצות הקורונה בחודשים הקריטיים שבין דצמבר 19' למרץ 20'. מובן שבטוויטר של חדשות 12 דווח גם דווח, אך החשבון הרשמי של אתר החדשות, הבידור והטלוויזיה לא צייץ מילה.
אם מדפדפים בטוויטר שלהם בספטמבר 19' וגם לפני, תדירות העלאת הציוצים היא אחת לכמה ימים, עד הפוסט האחרון ב-10 בספטמבר על טור דעה של הכתב החרדי ישראל כהן. לאחר מכן, כאמור, עד אתמול, אפשר לראות רק ריטווט אחד של פוסט.
הציוץ הראשון של מאקו לאחר הפסקה של יותר משנתייםתיעוד: חתונתו של ראש ארגון הפשע עמוס לביא רגע אחרי פיצוץ מטען החבלה >> https://t.co/eMXgGz1YXT
— mako (@mako_feed) January 11, 2022
צילום: יוטיוב/אורן דהרי והכובע pic.twitter.com/oN0GPNhFZS
אתמול ב-10:20 בבוקר נפל דבר במחלקת הסושיאל שהחליטו שחשבון עם יותר מ-90 אלף עוקבים לא צריך לישון כל כך הרבה זמן, והחלו להפעיל אותו באינטנסיביות. מאקו בינתיים חיפו על התקופה ההיא והציפו את העמוד שלהם בכמעט 60 ציוצים וריטווטים בפחות מ-24 שעות.
היו גולשי טוויטר חדים ששמו לב לתחיה הפתאומית. מתן אמיר כתב: "מישהו התעורר היום במאקו ואמר 'בואנה יש לנו טוויטר!'". אור ברשד כתב: "נראה לי מישהו פרץ לחשבון ישן של מאקו".
עוד ב-
הציוץ שזכה לשבור את צום הציוצים של מאקו הוא: "תיעוד: חתונתו של ראש ארגון הפשע עמוס לביא רגע אחרי פיצוץ מטען החבלה" דרך אגב, אם תיכנסו לאתר תשימו לב שהכתבה על פיצוץ המטען בחתונה נמצאת במדור "גברים", יחד עם עוד כתבות על עולם הפשע. האם לדעת מאקו פשע קשור בהכרח לגבריות?
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



