ויראלי
קובי אוז עוקץ: "מנהיג חלש שלא יודע להחזיק ממשלות"
סולן טיפקס לא אוהב את חוסר היציבות הפוליטי והביע תמיכה בהצעה של ליברמן. מה ענה לאבישי בן חיים שקבל על החרם של מפלגות השמאל על נתניהו?
הזמר קובי אוז לא חושש להתבטא פוליטית ולא להזדהות עם צד מסוים. בחשבון הטוויטר שפורה שלו הוא תוקף את שני הצדדים במפה וגם מחמיא כשצריך. הבוקר (שישי) הוא צייץ כי הוא תומך בהצעה של שר האוצר ליברמן, שלהפלת ממשלה יזדקקו 90 אצבעות ולא 61 כמו שהחוק קובע כיום.
"כך לפחות נקבל אורך משילות כפול ממה שהיה עד עכשיו - ממשלות של כשנה כל אחת", כתב אוז.
כתב ערוץ 13 אבישי בן חיים הגיב לו וכתב, "יש שיטה יותר פשוטה: לכבד את השיטה הדמוקרטית. כל הכאוס בישראל ו5 מערכות הבחירות הוא בגלל הסירוב הפריווילגי של ההגמוניה לכבד את הבחירה הדמוקרטית של ישראל השנייה. שיסירו את החרם על נתניהו ויכבדו את בוחריו."
אני לא מחובבי ליברמן אבל אני מאוד מבואס מדמוקרטיית הפלות הממשלה שלנו ונעמה לאזני הצעתו שמי שיקים ממשלה ברוב של שישים ואחת, תהיה לו אפשרות למשול כי יצטרכו רוב של 90 ח"כ להפילה במהלך השנתיים הראשונות. כך לפחות נקבל אורך משילות כפול ממה שהיה עד עכשיו-ממשלות של כשנה כ"א. מה דעתכן/ם?
— קובי אוז (@kobioz1) August 19, 2022
אוז הזכיר לאב"ח את התרגיל הפוליטי של נתניהו בו לא העביר תקציב והפיל את ממשלת האחדות עם גנץ: "אבל אז ראש המפלגה הגדולה לא יעביר תקציב ויעשה המון תרגילים לא לקיים רוטציה ואתה תגיד שהבלפוריסטים עשו לו חררה, והוא נעלב עד כדי שהוא החליט להביא אותנו לבחירות שישיות, אני מכיר ילדים מפונקים, הם רוצים לנצח במשחק בול כמו שהם תכננו ואם לא, הם לא מהססים ללחוץ ריסטארט על כל המדינה."
עוד ב-
מגיבה בשם ליהי הגיבה לו עם רמיזה כלשהי, "צריך מנהיג כדי להחזיק ממשלה יש רק אחד כזה היום לא?" ואוז ענה לה באותו מטבע ועקץ, "יש אחד חלש שלא יודע להחזיק ממשלות ותמיד מתלונן במקום לשלוט ורץ סדרתי לבחירות, וכמה חדשים יחסית שעדיין לא ברורים לגמרי."
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



