ויראלי
אייל ברקוביץ' בפדיחה מביכה: "והוא עוד מתווכח איתי"
כנראה שאייל ברקוביץ' לא היה מסתדר כירקן, כאשר בנו, ליאור ברקוביץ', העלה תמונה של אביו וקלמנטינה/מנדרינה בידו וחשף את הפדיחה המצחיקה במיוחד של אביו: "ביקשתי נקטרינה וזה מה שהוא הביא"
כזכור, הכדורגלן לשעבר ואיש הטלוויזיה אייל ברקוביץ' עורר זעם בסקוטלנד לאחר ראיון שנתן לתוכנית "זו אגדה" בערוץ הספורט על התקופה שלו בסלטיק, כאשר כעת, נראה שגם לבנו של 'הקוסם', יש לא מעט תלונות לגביו.
ליאור ברקוביץ', בנו של אייל ברקוביץ' שמשחק בשורות הפועל פתח תקווה שנמצאת על סף עלייה לליגת העל, העלה תמונה של קלמנטינה/מנדרינה בידו מול אביו, אייל ברקוביץ', וכתב תוך שהוא חושף שאביו ככל הנראה לא היה מצליח אם היה פותח ירקניה: "ביקשתי נקטרינה וזה מה שהוא הביא. והוא עוד מתווכח איתי שזה נקטרינה".
ביקשתי נקטרינה וזה מה שהוא הביא
— Lior Berkovic (@lior_berkovic98) May 2, 2023
והוא עוד מתווכח איתי שזה נקטרינה pic.twitter.com/4mzUrhY3Cv
בחזרה לסערה שעורר בסקוטלנד, אייל ברקוביץ' אמר כך: "קיבלתי הצעה בכסף גדול. לא קיבלתי הצעה מהגדולות באנגליה, דחקו אותי לפינה... זה היה יותר מכפול ממה שהרווחתי באנגליה. לא הייתי יכול לסרב. זו היתה הטעות. זו הליגה הכי גרועה בעולם, נוראית. סלטיק וריינג'רס מועדוני פאר, אבל הליגה היא סבל. אתה משחק כל הזמן נגד קבוצות שנחותות ממך בהרבה".
אמירותיו עיצבנו את אוהדי מועדון הפאר בסקוטלנד, כאשר טור דעה באתר מקומי שמסקר את הנבחרת הגיב במילים קשות.
"אייל ברקוביץ' היה רק תקופה קצרה בסלטיק ובכל זאת מתבטא נגד הקבוצה בכל הזדמנות", נכתב בטור, "היו לו הבלחות של גאונות בסלטיק, אבל ברוב הזמן הוא רק התעסק בלצאת נגד המועדון והאוהדים. הוא עלה המון כסף 6 מיליון ליש"ט, ולא הצליח לבוא לידי ביטוי".
כמובן שתגובות קשות לדברים שברקוביץ' אומר הם לא דבר חדש. בערב יום הזכרון היה ברקוביץ' במרכזו של קמפיין חרדי שהובל ב'ערוץ ההדברות' בו האמירות שלו נגד חרדים נסתרו וקיבלו מענה חד וחלק על התרומה של המגזר אותו הרבה להשמיץ בתקופה האחרונה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


