ויראלי
כוכבת האח הגדול עברה חוויה מלחיצה: "אני רועדת"
עוד ב-
יוצאת האח הגדול מירב ישראל סיפרה לעוקביה באינסטגרם כי עברה הבוקר חוויה מטלטלת ומלחיצה כשחנתה עם רכבה בחוף הים בתל אביב: "חניתי כאן במקום שאסור" פתחה את דבריה כשהיא שיתפה סיפורה באינסטגרם והמשיכה לספר על המקרה: "אני לא מצליחה לנהוג מרוב שאני רועדת, ישבתי כמעט כמו כל בוקר ליד הים ואני רואה שני בני דודים מתקרבים אליי לאותו ומתחילים לצעוק לעברי יהוד יהוד, אין לי מושג מה תקף אותם, נכון שהם רק צעקו אבל זה חמור שבמדינה שלנו קיים דבר כזה".
ישראל המשיכה לספר על מה שאירע: "מהלחץ שמתי דרייב והתחלתי לנהוג, הם ברחו מהמקום, לאן הגיעה המדינה שלנו, תסבירו לי לאן הגענו?"
מירב ישראל הייתה אחת הכוכבות של העונה התשיעית של האח הגדול שהייתה העונה הראשונה של זכיינית רשת 13 והגיעה למקום הרביעי, ישראל ידועה בשפה המיוחדת ובדיבור הוולגרי והישיר שלה ובעיקר בריבים הבלתי פוסקים עם הצ'ילבה שלה באותה עונה אביבית בר זוהר, חשבון האינסטגרם של ישראל מונה קרוב ל-68,000 עוקבים.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



