ויראלי
אופירה אסייג שיפצה את הבית: "החדרים החדשים מוכנים"
אסייג העלתה סטורי של התוצר הסופי אחרי השיפוץ וכתבה: "ברוך השם, החדרים של הגורים שלי מוכנים ואני מתרגשת שהם יבואו ויתרגשו מהחדרים שעבדתי עליהם מכל הלב", כשהיא מדגישה בכל הסטורים שהיא מקדמת את העסקים כחול לבן שהגיעו לביתה
אחרי שבועיים של שיפוצים, רגע לפניה שילדיה שבים מהסאמר סקול בארצות הברית בו הם מבלים בימים אלה. אופירה אסייג, מגישת קשת 12 ורדיו 102FM סיימה את השיפוץ בביתה ובדגש על חדריהם של שני האחים לבית מנקין-אסייג, אייל ואריאל.
אסייג העלתה סטורי של התוצר הסופי אחרי השיפוץ וכתבה: "ברוך השם, החדרים של הגורים שלי מוכנים ואני מתרגשת שהם יבואו ויתרגשו מהחדרים שעבדתי עליהם מכל הלב", כשהיא מדגישה בכל הסטורים שהיא מקדמת את העסקים כחול לבן שהגיעו לביתה.
אסייג שחגגה שלפני חודש חגגה יום הולדת 14 לבתה הגדולה אמילי בלונה פארק תל אביב עם כל חבריה ואחיה הקטנים ונפרדה גם מבתה, שטסה לסאמר סקול ושלחה גם שני בניה של אסייג, אריאל ואייל לסאמר סקול בניו יורק, עובדת בימים אלה על מהפכה בביתה.
אחרי שלקחה חלק בפודקאסט החדש של לאה שנירר והיא הייתה האורחת הראשונה של חברתה הטובה ואף הביאה לה במתנה נר מבורך על ידי מקובלים, אסייג חזרה הביתה אל השיפוצים שמתנהלים בקדחתנות לקראת החזרה של בניה מהסאמר סקול.
"שיפוצים, הילדים יחזרו הביתה לחדרים חדשים", העלתה המגישה סטורי מתוך השיפוץ הגדול ולאחר מכן פגשה את מעצבת הפנים שלה כדי לבחור וילונות חדשים: "מתחילות לבחור, היא לא מסכימה לי משהו כבד, משהו קליל קליל קליל, אני רוצה שחור וזה יהיה שחור קליל ולאמילי לבן. היא עכשיו קצת מקלילה אותי, שיר וילונות תרשמו".
בסטוריז הקודמים שהעלתה אסייג החזיקה את ידיהם של שני בניה בנסיעה בדרך לנתב"ג וכתבה: "אריאל ואייל טסים, ממשימה למשימה. הגורים שלי טסים לסאמר סקול בניו יורק. אהבות חיי. נסיעה טובה גברים שלי, אהבות חיי".

אופירה אסייג ושני בניה בנתב"ג (אינסטגרם - הסטורי של אופירה אסייג)
אסייג בירכה את בתה באינסטגרם וכתבה: "כל שנה אמלי שלי טסה לסאמר סקול והפרידה קשה לי ולה… ואז מגיעה השאלה ״אז למה?״ כי אהבת חיי הנסיכה שלי גדלה והשהייה מחוץ לבית מעניקה לה כל כך הרבה חוויות טובות על החיים האמיתיים בלי אמא ואבא. אמלי מתחשלת, מתמודדת, מכירה חברות חדשות ותרבויות שונות".
עוד הוסיפה: "חודש אחד כמו נצח עבורי אבל זה כל כך עוצמתי ומהנה עבורה … אז אני אסיים עוד חבילה של רסקיו ויעבור לי. ואמלי (ותיכף גם אריאל ואייל טסים) תקבל מתנה לחיים: עצמאות ואנגלית ברמה של ברק אובמה ועוד מעט נפגשות אהבת חיי אמלי מנקין שלי".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מווווווווו מוווווווגבריאל תל אביב 07/2023/21הגב לתגובה זו0 0מווווווסגור



