ויראלי
גיא זוארץ מרגש בסינגל חדש: "אבא התחיל לדמוע"
גיא ורועי משחררים את הביצוע החדש שלהם לפיוט ״עת שערי רצון״ המוקדש לאביהם נסים ז״ל ומשיקים סיבוב הופעות חגיגי בכל הארץ: "כשחזרתי איתו מאחד הטיפולים בבית החולים, השמעתי לו בפעם הראשונה את השיר הזה. ברגע שהשיר התחיל להתנגן הוא עצם את עיניו, חייך והתחיל לדמוע. כשהשיר הסתיים הוא אמר לי: ״גיאצ׳ו תשים עוד פעם"
גיא זו-ארץ מספר: ״אבא שלנו נסים היה המעריץ מס׳ 1 שלנו הגיע לכל 399 ההופעות מתוך 400. סיפור אמיתי. לפני חצי שנה כשחזרתי איתו מאחד הטיפולים בבית החולים, השמעתי לו בפעם הראשונה את השיר הזה. ברגע שהשיר התחיל להתנגן הוא עצם את עיניו, חייך לעצמו והתחיל לדמוע. כשהשיר הסתיים הוא אמר לי: ״גיאצ׳ו תשים לי עוד פעם את השיר״ וככה עשינו את 40 הדקות מבלינסון לבית ברמת גן כשאנחנו שומעים את השיר הזה שוב ושוב ושוב"
"לאדינו ופיוט מבית אבא" התחיל מגעגוע עמוק לסבים ולסבתות שלהם, לרגעים הקטנים שנחרטו עמוק בלב. כעת, גיא ורועי משחררים את גרסתם לפיוט ״עת שערי רצון״, איתו גם יופיעו בסיבוב ההופעות החגיגי שלהם ״לאדינו ופיוט מבית אבא״, ביניהם 7 מופעים ערב אחר ערב- יום שני ה 18.9 במרכז לאומנויות הבמה בשוהם, שלישי ה-19.9 בהיכל התיאטרון מוצקין, יום רביעי 20.9 במשכן לאמנויות הבמה ב״ש, יום חמישי 21.9 באולם תרבות הרעות בפרדסיה, ומופעים נוספים אחרי החגים ב- 18.10 בהיכל התרבות מעלה אדומים, ב-1.11 במרכז תרבות גלילי- גליל תחתון וב- 2.11 בבית ניר, זכרון יעקב.
עוד ב-
האחים זו-ארץ: ״כבר מעל עשור אנחנו מבצעים את הפיוט הזה בלחן של יהדות לוב והנה לא מזמן נחשפנו ללחן העממי הזה שפשוט גרם לנו להתאהב ולרוץ לאולפן ולהפוך אותו לדואט שלנו. אנחנו רוצים להקדיש את הפיוט הזה לזכר אבא שלנו איש החסד והאור נסים זו-ארץ דה לה פניה ז״ל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



