ויראלי
הבן של אייל ברקוביץ' חוטף ברשת: זה מה שגילה
ליאור ברקוביץ' כתב: "קיללו אותי היום 946 אנשים מתקדמים בצעדי ענק לאלף , יום מוצלח מאוד. לילה טוב", והמשיך: "פתחתי את האפליקציה me וגיליתי ש 4 אנשים קוראים לי שם: ליאור השמאלן ועוד 6: הבן של זונה כיף"
מי שהפך לכוכב טוויטר של ממש הוא ליאור ברקוביץ', בנו של המגיש וכוכב הכדורגל לשעבר אייל ברקוביץ', שרכש לעצמו לא מעט יריבים ברשתות החברתיות וגם לא מעט מושאים ללעג.
לאחר מכן הוא כתב: "קיללו אותי היום 946 אנשים מתקדמים בצעדי ענק לאלף, יום מוצלח מאוד. לילה טוב", והמשיך: "פתחתי את האפליקציה me וגיליתי ש 4 אנשים קוראים לי שם: ליאור השמאלן ועוד 6: הבן של זונה כיף".
אגב, הוא ניסה גם להביך את מגיש הפטריוטים בערוץ 14 ינון מגל. ברקוביץ' הצעיר כתב בצירוף תמונה שלו עם מטרייה עליה הלוגו של 'אופירה וברקוביץ': "עקב הביקוש בפרטי מטריה 1=50 שקל, 2=70 שקל, 3=99 שקל, כל הכסף יועבר לינון מגל המסכן".
עוד ב-
היו אגב מי שהזכירו לו את המצב בו נמצאים המגישים כרגע: "אופירה וברקו זה כמו נעלי ג׳יפסי שהיו מוכרים בשוק. עוד מעט יגיעו הטינופים אחד על השנייה. הסכסוך ביניהם מתחיל לזלוג לרשתות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.עוד מה קק ?עידו 12/2023/25הגב לתגובה זו0 0בן כסיל תוגת הוריו, מי הם הוריו ?סגור
-
1.תגיד ליאור למה אתה וחבריך מצפון תל אביבאורי 12/2023/25הגב לתגובה זו1 0לא נלחמים בעזה? למה רק שאר בנינו צריכים ליפול בשבילך ובשביל חבריך?סגור



