עסקי ספורט
אבישג סמברג בדרמה ענקית: פונתה לבית החולים רגע אחרי החתונה שלה
אבישג סמברג, מי שריגשה מדינה שלמה אחרי שזכתה במדליית ארד אולימפית בטוקיו, התחתנה עם בכיר ליבה לוחם הטקוואנדו נמרוד קריבצקי. אלא שרגע אחרי החתונה, מצבה הרפואי התדרדר והיא אושפזה בבית החולים: "הבנתי שחייב רופא"
אבישג סמברג, זוכת מדליית הארד האולימפית בטקוואנדו מאולימפיאדת טוקיו 2020, חגגה השבוע את היום המאושר ביותר בחייה אחרי שנישאה לבן זוגה, נמרוד קריבצקי, גם הוא לוחם טקוואנדו, בחתונה מרגשת במיוחד שנערכה באולמי קולוניה ברחובות.
השניים חגגו את היום המאושר, אלא שרגע אחרי שהחתונה הסתיימה, אירעה דרמה לא קטנה, כאשר סמברג פונתה לבית החולים שם אושפזה. סמברג סבלה מדלקת, מה שגרם למצבה הרפואי להתדרדר והיא כאמור הובלה לבית החולים.
בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, צירפה המדליסטית האולימפית תמונה של העירוי שעברה בבית החולים, וכתבה ברקע: "ואז הבנתי שחייב רופא, ושם נתנו לי עירוי, כי בנוסף לדלקת לא הצלחתי לאכול או לשתות יומיים. אז גם עמדתי להתעלף". בהמשך, מצבה הבריאותי השתפר והיא שוחררה לביתה להמשיך ולחגוג יחד עם בעלה הטרי, נמרוד קריבצקי, את נישואיהם.
הסטורי של אבישי סמברג מבית החולים (צילום: אינסטגרם אבישג סמברג)
עוד ב-
כזכור, לפני כחמישה חודשים, סמברג ובן זוגה לקחו אתנחתא קלה מהחיים הספורטיביים ויצאו לחופשה רומנטית בתאילנד. לאחר מכן הסתבר כי החופשה הרומנטית של סמברג וקרביצקי הפכה לרומנטית הרבה יותר, לאחר שהאחרון הכין לה את הפתעת חייה וכרע ברך בלוקיישן מדהים עם הפקה מושקעת, שכללה לא מעט פרחים וקישוטים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


