עסקי ספורט
דרמה בבולגריה: כוכב הפועל ת"א נעצר רגע לפני הטיסה - וזו הסיבה
הקבוצה האדומה נחתה בארץ אחרי מחנה אימונים בסופיה, אך מי שלא היה על המטוס הוא הסנטר האמריקאי ג'ונתן מוטלי, שנעצר
הפועל תל אביב נחתה היום (רביעי) בארץ אחרי שבוע אינטנסיבי של אימונים בסופיה, רגע לפני פתיחת גביע ווינר. אבל כשהשחקנים ירדו מהמטוס, היה מי שבלט בהיעדרו, הסנטר האמריקאי ג'ונתן מוטלי.
מה קרה? מסתבר שבדיוק לפני הטיסה, המשטרה המקומית בבולגריה עצרה את מוטלי בגלל עבירת תנועה. תוצאה: השחקן נשאר מאחור, בזמן שחבריו חזרו להמשיך בהכנות. לפי ynet, במועדון הזדרזו לפעול מול הרשויות, וכרגע מסתמן שהכוכב יוכל לעלות על טיסה נפרדת בהמשך.
מוטלי, שכבר הספיק להסתבך בעבר עם לא מעט פרשיות, כולל מעצר מתוקשר בישראל בחשד לתקיפה ועזיבה מפתיעה של הארץ בעונה שעברה, שוב מוצא את עצמו בכותרות מהסיבות הלא נכונות. האדומים, שראו בו חלק מרכזי מהמסע ההיסטורי לאירופה, מוצאים עצמם כעת מתמודדים עם דרמה מחוץ לפרקט.
עוד ב-
בינתיים, שאר שחקני הסגל שבו לישראל, כאשר בוגדן מלדאנוב נשאר לנוח בבית בגלל מחלה, וטאי אודיאסי יחד עם וסיליה מיצ'יץ' אמורים להצטרף ישירות ממדינותיהם. הקבוצה מתמקדת בהכנות, אבל היעדרותו של מוטלי מעלה שאלה גדולה, האם יספיק להיות על המגרש במשחק הקרוב?
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



