עסקי ספורט

אריק שטילמן במתקפה חריפה: "אפס סיכוי, הם לא יהיו במכבי"

אריק שטילמן יוצא במתקפה חריפה נגד ג'ייסון לוין ומבהיר כי אין לו כוונה לוותר במאבק השליטה על המועדון, בעוד הליך הבוררות הדרמטי עומד בפני הכרעה קרובה
אריק שטילמן, אודי רקנאטי (צילום ענבל מרמרי, Reichman University יוטיוב)
המאבק על השליטה במכבי תל אביב ממשיך לעורר עניין, כאשר ברקע מתנהל הליך בוררות שעשוי להכריע את עתיד המועדון. בתוך כך, אריק שטילמן התייחס להתפתחויות האחרונות בפוסט שפרסם ברשת X, ושיתף כתבה של סער גיט בוואלה שבה נמתחה ביקורת על ג'ייסון לוין ועל הרקורד שלו כבעלים בעולם הכדורגל.
שטילמן ציטט מתוך הכתבה את הטענה כי "עמודת הכישלונות של לוין ארוכה יותר, ומדאיגה הרבה יותר", ובהמשך הוזכרו בין היתר ירידת ליגה ומחאת אוהדים בתקופתו כבעלים של סוונסי סיטי, סכסוך עם בעלי ממפיס שהוביל לעזיבתו והישגים דלים בתקופתו בדי.סי יונייטד, סדרת הכשלונות האלה באות להציג את חוסר ההתאמה של לוין למכבי.
 
אחד המשתמשים הגיב לשטילמן בציניות וכתב: "אבל אריק הוא יהודי וציוני חם. אתה כנראה רק פושר. אולי קריר". שטילמן השיב בהלצה: "יש לי כבר דירה, הוא פשוט 'שוקל לקנות דירה' אז הוא ציוני חם".
בהמשך אחד העוקבים פנה אליו בבקשה שלא להשאיר את הקבוצה בידיהם, וכתב: "אל תשאיר אותנו איתם. אני מתחנן אליך". שטילמן השיב באופן חד: "אפס סיכוי שזה יקרה. הם לא יהיו במכבי".
במקביל, שטילמן התייחס גם להליך הבוררות שמתנהל סביב המחלוקת על השליטה במועדון. לדבריו, כבר הוסכם על זהותו של בורר, אולם נכון להבוקר הבורר עדיין לא אישר כי ביכולתו לקחת את התיק. שטילמן ציין כי בתוך כמה שעות אמור להתברר הנושא, והוסיף כי לפי ההערכה שלו, אם ההליך ייצא לדרך, הוא צפוי להימשך כמה שבועות - בין ארבעה לשמונה שבועות.
כך, בעוד המחלוקת על השליטה במכבי תל אביב נמשכת, גם ההתבטאויות סביב הפרשה ממשיכות לייצר עניין בקרב אוהדי המועדון. בשלב זה, ההליך המשפטי-בוררותי טרם יצא לדרך באופן מלא, כאשר שאלת זהות הבורר ויכולתו לקבל את התיק צפויה להתבהר בקרוב.
 
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    קרין
    פני 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מכבי צריכה שקט, יציבות ואנשים שמבינים מה המשמעות של ניהול מועדון בסדר גודל כזה. רקנאטי בהחלט מביא את זה.
    סגור
  • 7.
    דווקא עכשיו צריך קצת פחות הצהרות ויותר ראייה רחבה
    פני 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    . אני חושבת שרקנאטי נמצא במקום הזה.
    סגור
  • 6.
    אפשר להתווכח על החלטות,
    קשת 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אבל קשה להתווכח עם זה שלרקנאטי יש מחויבות אמיתית למכבי.
    סגור
  • 5.
    מה שאני אוהב אצל רקנאטי זה שהוא מדבר על בניית עתיד...
    גבריאל 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ולא רק על מי צודק במאבק הנוכחי.
    סגור
  • 4.
    בסוף מי שאמור להחליט על העתיד
    מני 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בסוף מי שאמור להחליט על העתיד של מכבי צריך לחשוב מה טוב למועדון. רקנאטי לפחות מציג קו ברור בעניין הזה.
    סגור
  • 3.
    כל הסיפור הזה רק מוכיח
    שלום 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה מכבי צריכה אנשים עם ניסיון וקצת פרספקטיבה. רקנאטי הוא בדיוק מהבחינה הזאת.
    סגור
  • 2.
    לא כל ביקורת או אמירה חריפה צריכות להפוך למלחמה.
    ברוך 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא כל ביקורת או אמירה חריפה צריכות להפוך למלחמה. אפשר גם להסתכל על הכיוון שרקנאטי מנסה להוביל.
    סגור
  • 1.
    אני עם רקנאטי בעניין הזה.
    תמר 09/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מכבי צריכה להיבנות קדימה, עם אנשים שמבינים גם ניהול וגם את המועדון עצמו.
    סגור