עסקי ספורט

ישלם מחיר כבד? שחקן מכבי ת"א איבד את ההכרה באמצע המשחק

סנטר מכבי תל אביב נפגע הערב בראשו במשחק מול הפועל חיפה. לאחר שטופל והמשחק הופסק וחודש, הקרואטי פונה לבית החולים כשארוסתו לצידו ומלווה אותו ברגעיו הקשים. חבריו לקבוצה נראו המומים ובוכים על הפרקט

מערכת ice | 
מכבי תל אביב (צילום פלאש 90)

אירוע מדאיג מאוד התרחש הערב (שני) בהיכל מנורה מבטחים במשחק בין מכבי תל אביב להפועל חיפה. השחקן הקרואטי אנטה ז'יז'יץ' התרסק על הגב, ספג מכה בראשו, החל לפרכס וככל הנראה גם בלע את הלשון.

בעקבות החבטה החזקה הוא איבד את ההכרה במשך לא מעט דקות, מה שהכניס ללחץ ולחרדה גדולה ואי-וודאות את האוהדים והשחקנים לנוכח המראה העצוב.
 



עמיתו סקוטי ווילבקין ליווה את ז'יז'יץ' עד היציאה מההיכל וחזר למגרש כשהוא ממרר בבכי. הסנטר הקרואטי חובר למכונת חמצן תוך כדי פינוי לביה"ח על אלונקה לאחר דקות ארוכות של טיפול בו על המגרש. השחקן פונה לבית החולים תוך ליווי של ארוסתו לצידו שמלווה אותו ברגעיו הקשים. חבריו ההמומים לקבוצה נראו בוכים על הפרקט. 

מנהלת ליגת הכדורסל מסרה: "המנהלת מאחלת החלמה מהירה לשחקן מכבי תל אביב, אנטה ז'יז'יץ' וכמובן מודה לצוות הרפואי שטיפל בשחקן על הפרקט במהירות וביעילות.
לאחר התייעצות של צוות השופטים והמשקיף עם שתי הקבוצות הוחלט להמשיך במשחק על אף הקושי הנפשי של כל הנוכחים וזאת מתוך הבנה כי לוח הזמנים צפוף עם הפלייאוף שמתחיל ביום חמישי, כאשר שתי סדרות טרם נקבעו ומשחק זה הוא קובע לשם המשך הליגה".
מנהלת הודתה לשתי הקבוצות על הסכמתן לסיים את המשחק ואיחלה בריאות לכולם.  שר התרבות והספורט חילי טרופר כתב: ״יחד עם כלל אוהדי הספורט אני עוקב בדאגה אחר מצבו של אנטה ז'יז'יץ ושולח לו איחולי רפואה שלמה. הצוות שלי בקשר עם הנהלת הקבוצה ועומד לשירותם בכל עניין״.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה