עסקי ספורט
כוכב נבחרת ישראל לשעבר חושף: "עיתונאים איימו להתנקם בי"
בספרו החדש, מאור מליקסון מציף את הבעיה שלטענתו מתרחשת בין כדורגלנים לכתבי ספורט: "איימו עליי בטלפון שאם לא אספר להם מה ההרכב או מה קרה באימון הם ידאגו שאקבל ציונים נמוכים. לא נכנעתי, אבל זה היה מבאס
מאור מליקסון, כוכב נבחרת ישראל לשעבר שעבר במרבית הקבוצות הגדולות בישראל והבולטות שבהן הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים, כותב בספרו החדש שחור על גבי לבן על יחסי עיתונאי כדורגלן ומפרט התנהלות בעייתית מאוד של העוסקים בתחום.
מליקסון פירט בין היתר: ״קרה לי כמה פעמים בתור שחקן צעיר שעיתונאים איימו עליי בטלפון שאם לא אספר להם מה ההרכב או מה קרה באימון הם ידאגו שאקבל ציונים נמוכים. לא נכנעתי, אבל זה היה מבאס".
מאור מליקסון (@Melikson24) כותב בספרו החדש שחור על גבי לבן על יחסי עיתונאי כדורגלן: ״קרה לי כמה פעמים בתור שחקן צעיר שעיתונאים איימו עליי בטלפון שאם לא אספר להם מה ההרכב או מה קרה באימון הם ידאגו שאקבל ציונים נמוכים. לא נכנעתי, אבל זה היה מבאס. תחשבו כמה אנשים במדינה היו פותחים
— Ran Boker רן בוקר (@ranboker) November 16, 2022
עוד הוסיף: "תחשבו כמה אנשים במדינה היו פותחים עיתון מסתכלים על הציונים, ואומרים לעצמם מליקסון 2.5? איזה שחקן חלש. אבל לא הייתי מסוגל לעשות משהו כזה אפילו בצחוק. היו כאלו שהלחץ עבד עליהם והם היו מקבלים ציון 8 גם במשחקים שלא התלבשו בכלל".
עוד ב-
לסיום כתב הכדורגלן שגם רשם קריירה בחו"ל: "היום כבר קשה לעשות את זה. כל המשחקים משודרים והאוהדים רואים בעיניים מי טוב ומי לא….״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כוכב נבחרת ישראלzev 11/2022/17הגב לתגובה זו0 0כמה פעמים הדגשתם כוכב ספרו לנו על ההישגים שלו בנבחרת ...למרות זאת היה שחקן טובסגור



