עסקי ספורט
צפו: כוכב ה-NBA תוקף את חברו לקבוצה
כוכב המינסוטה טימברוולבס, רודי גובר, תקף את חברות לקבוצה, קייל אנדרסון, במהלך פסק זמן במשחק האחרון לעונה נגד ניו אורלינס פליקנס. בעוד עולות קריאות להשעות את השחקן, בקבוצה דווקא מרוצים
בעקבות האירוע, הסנטר הצרפתי לא שב לפרקט ונראה כי יושעה ממשחקה של קבוצתו במסגרת הפלייאין נגד הלוס אנג'לס לייקרס. אז מה גרם לגובר להכות את אנדרסון? ככל הנראה ויכוח על גירה לריבאונד.
Kyle Anderson and Rudy Gobert got into a scuffle during a timeout😳 pic.twitter.com/y8X76TbUuJ
— Backcourt Alerts (@BackcourtAlerts) April 9, 2023
גובר עצמו הספיק לצייץ במהלך הלילה וטען כי "הרגשות הכריעו אותי. לא הייתי צריך להגיב כפי שהגבתי, בלי קשר למה שנאמר. אני רוצה להתנצל בפני האוהדים, המועדון ובפני הקהל, שאני מאוד אוהב ומעריך כחבר לקבוצה".
"הרוחות סוערות במהלך משחק, אתה רוצה לנצח ודברים כאלה קורים. נעבור הלאה", ניסה אנדרסון המוכה להוריד את הלהבות. "אנחנו רוצים לנצח משחקים. זו לא הפעם הראשונה שמישהו מנסה להכות אותי. אנחנו גברים".
עוד ב-
נראה כי בקבוצה דווקא לוקחים את האירוע בצורה חיובית. שחקן הקבוצה מייק קונלי אמר כי "יכלנו להתפורר. בין אם בגלל קייל ורודי או בגלל ג'יידן (ששבר את ידו בעקבות מכה לקיר במהלך המשחק). זו מכה אחר מכה, אבל זה איחד אותנו. צריך להיות גברים, לעבור את זה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



