סטודנטים

הם חוזרים, ובגדול: 4 כללים לשמירה על הבולבולים לקראת יום האיידס הבינ"ל

"התנועה לשמירה על הבולבולים" עם סרטון חדש ומשעשע, במסגרת קמפיין דיגיטלי לדורקס. המטרה: לתרום 2.5 מיליון קונדומים בעזרת פייסבוק וטוויטר
הבולבולים (צילום מסך מתוך הסרטון) (צילום צילום מסך מתוך הסרטון)
רבותיי, ההיסטריה חוזרת: התנועה לשמירה על הבולבולים שהצליחה לייצר סביבה באזז ויראלי לפני שנה משגרת סרטון חדש ובו 4 כללים לשמירה על הבולבולים במסגרת קמפין חדש לקראת יום האיידס הבינלאומי ב-1 לדצמבר.
הקמפיין, מאחוריו עומדת רקיט בנקיזר העולמית, משווקת דורקס יוצאת לקראת יום המודעות העולמי לאיידס בפעילות התרמה דיגיטלית במטרה לתרום 2.5 מיליון קונדומים בין התאריכים 26 בנובמבר עד ה-2 בדצמבר. בפרויקט העולמי \"תרום קונדום\" אנשים ברחבי העולם יוכלו לתרום קונדום של דורקס דרך הפייסבוק, הטוויטר ואתר דורקס העולמי, כאשר טוויט, ציוץ אחד או שיתוף בפייסבוק שווה קונדום אחד.
4 הכללים לשמירה על הבולבולים
הסרטון החדש שהופק לטובת המהלך ישמש אף הוא ככלי שבאמצעותו ניתן לתרום. על כל SHARE (שיתוף) שיבוצע, ייתרם קונדום דורקס נוסף. על פי ההערכות נוספו כ-2.5 מיליון נשאים חדשים בשנת 2011 - לפיכך רקיט בנקיזר העולמית מקדמת מהלך סימבולי של תרומת כמות זהה מסביב לעולם. מאחורי הסרטון עומד גם הפעם משרד הפרסום \'טוויסטד\' שהיה מי שהציג את קונספט הבולבולים לפני שנה. המהלך גם גרף פרסים רבים בתחרות הקקטוס של 2012 והוכתר כקמפיין השנה.
איך תורמים? נכנסים לפייסבוק, משתפים את תמונת הקמפיין על הקיר שלכם על פי ההוראות שבעמוד. בטוויטר, צייצו את הביטוי 1SHARE1CONDOM#. על כל שיתוף/ציוץ שעושים, המותג דורקס יתרום קונדום לוועד למלחמה באיידס בישראל. כמו כן, ניתן לשתף את סרטון \"4 כללים חשובים לשמירה על הבולבולים\".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    ענק!!!!
    בולבולון 11/2012/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לעשות מהלך המשך לקמפיין הראשון זה אתגר מסוכן - נעשה באופן מושלם. כל הכבוד לטוויסטד....שמעתי שהם הדבר הכי חם השנה.
    סגור
  • 3.
    לתפארת הנשיונל ג'אוגרפיק! (ל"ת)
    בולבול אקבולבול 11/2012/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    לא מיצו את הקטע?
    דוד 11/2012/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה שזה היה רעיון יצירתי, כל העניין מוצה כבר בגל הקודם . הסיבה היחידה שאולי ידברו על זה כי אומרים בלבולים ... בקיצור בולבול ממוחזר לא סקסי
    סגור
  • 1.
    מוזר, אבל זה עדיין מצחיק (ל"ת)
    אנונימי 11/2012/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור