תיירות

חברת התעופה האהובה על הישראלים מבטיחה: זה מה שיקרה ב-2025

ראש מערך התקשורת ב-Wizz Air: "מחויבים לישראל ולישראלים. נמשיך להיות החברה הבינלאומית הגדולה בישראל גם בשנת 2025". הפעילות בישראל תורחב ל-17 קווים ו-117 טיסות שבועיות עבור יותר מיליון וחצי לקוחות
מערכת ice | 
חברת Wizz Air (צילום shutterstock)
חברת Wizz Air, חברת התעופה הבינלאומית הפעילה ביותר בישראל בשנים האחרונות שנחשבת גם לאחת היותר פופולריות, קיימה מפגש עיתונאים ובו הדגישה את המחויבות של החברה לישראל וללקוחותיה הישראליים.
במסגרת המפגש, הכריז ראש מערך התקשורת של החברה, אנדרש ראדו, על חזרת קווי החברה לאיי יוון רודוס וכרתים החל מהקיץ הקרוב, וכן הרחבת הפעילות ממרץ ואפריל בשאר הקווים וביניהן הפעלת טיסה יומית לפחות בקווים לווינה, אבו דאבי, בודפשט, רומא, לונדון וורשה.

על פי ראדו, חברת Wizz Air, מבין הראשונות לחזור לטוס לישראל, תשמור על מעמדה כחברת התעופה הבינלאומית הגדולה בישראל גם בשנת 2025. פעילות Wizz Air בישראל עומדת על 17 קווים ו-117 טיסות שבועיות עבור 1.55 מיליון לקוחות.
במסגרת המפגש, שנערך במלון לאונרדו בוטיק מרשת מלונות פתאל, תיאר אנדרש גם את פעילות החברה הגלובלית בשנת 2024, עם 62.8 מיליון נוסעים, 100 קווים חדשים ובסך הכל יותר מ-800 קווים הפועלים ב-52 מדינות, וצי הכולל 229 מטוסים (34 מטוסים שהצטרפו השנה). כמו כן, החברה צפויה בשנתיים הקרובות להוסיף לצייה כ-100 מטוסים חדשים, שיגדילו את היצע הטיסות ותדירות הטיסות בכל רחבי הרשת וגם בישראל.
אנדרש סיפר גם על מאמצי הקיימות של Wizz Air והגדרת מטרות החברה, בעלת צי מטוסים צעיר (ממוצע גיל למטוס של 4.7 שנים), יוזמות להפחתת פליטה הפחמן ועוד – יוזמות שבזכותן הוכרזה Wizz Air שנתיים ברציפות כחברת התעופה הירוקה ביותר באירופה והמזרח התיכון בכנס CAPA.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה