תיירות

טרגדיה בתאילנד: ישראלי נהרג בתאונת אופנוע, בנו נפצע קשה

אסון נוסף ביעד התיירותי: ישראלי נהרג בתאונת אופנוע ובנו נפצע באורח קשה. משרד החוץ הודיע על טיפול האירוע באמצעות שגרירות ישראל בנקוק ויצירת קשר עם המשפחה | כל הפרטים
מערכת ice | 
תאילנד (צילום freepik)
אסון בתאילנד: ישראלי נהרג בתאונת אופנוע ביום חמישי האחרון, זאת כאשר בנו נפצע באורח קשה והוא פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים המקומי. בעקבות התקרית, משרד החוץ יצר קשר עם המשפחה של צמד הישראלים שטיילו בתאילנד, זאת באמצעות המחלקה לישראלים במצוקה בחו"ל ושגרירות ישראל בבנגקוק. 
כזכור, בחודש אוקטובר האחרון דווח על אירוע דומה של תאונת אופנוע ביעד התיירותי. ליאם שרוט, בת 25, שטיילה עם בן זוגה בתאילנד, נהרגה בתאונת אופנוע באי קוסמוי. שי, בן זוגה של ליטם שרוט ז"ל, ספד לה לאחר התקרית המצערת: "ליאם שלי, הבטחת לי שנהיה ביחד ושרק המוות יפריד, אבל למה למה למה שזה יקרה כל כך מוקדם??? הלב נשרף ומתרסק בכל שנייה מחדש".
עוד כתב בן הזוג: "תודה שהפכת אותי למאושר באדם וכל אחד מהרגעים שלנו לשמח ביקום. ברגעים שבהם הכל שחור והנשמה מתפרקת מגעגוע אני יכול להתנחם בכך שרגעייך האחרונים היו בטיול חלומותייך ושלא הפסקת לחייך אפילו לשנייה, תדעי שאני חייכתי רק מלהסתכל על החיוך השובה שלך. מבטיח לחבק את המשפחה המדהימה שלך הכי חזק שאני יכול ולהמשיך את הדרך המדהימה שבה הלכת".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה