תיירות
אל על בעדכון: "זינוק חריג במכירות כרטיסי טיסה"
חברת התעופה הישראלית מעדכנת כי עם תחילת החזרה לשגרה אתמול, נרשם זינוק חריג במכירות כרטיסי טיסה לחודשי הקיץ, עם עלייה של כ-200%
הפסקת האש עם איראן החזירה בתוך לילה חברות תעופה רבות לשוב ולטוס מישראל ליעדים המבוקשים. חברות התעופה הישראליות, שהשביתו תחילה את הטיסות ועם התקדמות המערכה התרכזו בטיסות החילוץ והשבת הישראלים, כעת חוזרות לטוס בעצימות גבוהה.
אל על, מעדכנת כי עם תחילת החזרה לשגרה אתמול, נרשם זינוק חריג במכירות כרטיסי טיסה לחודשי הקיץ, עם עלייה של כ-200%. "הטיסות מתחילות להתמלא במהירות, ולכן מומלץ למי שמעוניין לטוס להזמין בהקדם", מסר שלומי זפרני, סמנכ"ל מסחר ומכירות באל על.
זפרני הוסיף כי "החברה קבעה מחירי גג לחודשי הקיץ, במטרה לאפשר ודאות והוגנות ללקוחות". כמו כן, חברות תעופה בינלאומיות הכריזו על כוונתן לחזור ולטוס מישראל. כך למשל חברת התעופה HiSky, שבוחנת את המצב והודיעה כי אם הפסקת האש תחזיק מעמד היא שוקלת להחזיר את פעילותה לנמל התעופה בן-גוריון כבר ביום חמישי הבא.
עוד ב-
בנוסף, אמש (חמישי) חברת התעופה הבריטית בריטיש אירווייז הודיעה כי בכוונתה להחזיר את פעילותה בנמל התעופה בן גוריון החל מ-1 ביולי 2026.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



