רייטינג

רייטינג: מאסטר שף או משחקי שף, מי ניצחה בקרב על הפריים טיים?

הקרב המר בין מאסטר שף למשחקי השף חוזר לחיינו: איזה ערוץ ניצח את הרייטינג ברצועת הפריים טיים ואיזה ערוץ איבד צופים ברצועה?
מאסטר שף ומשחקי השף (צילום יחצ 12 ו13)
ברצועת הפריים טיים התחרו על עיני הצופים שתי תוכניות ריאליטי הבישול, מאסטר שף בקשת 12 ומשחקי השף ברשת 13. למרות שמשחקי השף הביסה בעבר את מאסטר שף, הפעם זה לא קרה ומאסטר שף לוקחת את הסיבוב הזה עם 16% ברייטינג ו-405 אלף צופים בערוץ. לעומת זאת משחקי השף ברשת 13 מזכה את הערוץ ב-13% ברייטינג ו-356 אלף צופים.
אמנם קשת 12 מנצח בסיבוב הפריים טיים אך במעבר מרצועת החדשות לפריים טיים רשת 13 עולה בנתוני הרייטינג ואילו קשת 12 בירידה. קשת 12 עם המהדורה המרכזית שלה זוכה אתמול ל-17% ברייטינג ו-437 אלף צופים ומאבדת לפריים טיים 1% ברייטינג. ברשת 13 מהדורת החדשות משיגה רייטינג של 7.8% ו-213 אלף צופים ורצועת הפריים טיים שלה גורפת עוד כ-5% ברייטינג.
קשת 12 שומרת על חוזק גם ברצועת הפרה-טיים כשתוכנית חיסכון גורפת 10.6% ברייטינג ושש עם עודד בן עמי שמקבלת 10.3%. חמש עם רפי רשף מקבלת 7.5%. רשת 13 נשארת מאחורה בכל התוכניות כשחמש עם שרון גל מקבלת את הרייטינג הגבוה ביותר לערוץ ברצועה שעומד על 5.6%.
ברצועת הבוקר קשת 12 מובילה עם חדשות הבוקר בהגשת ניב רסקין שגורפת 4.8%. העולם הבוקר בהגשת אברי גלעד ורותם ישראל מקבלים על תוכנית הבוקר של רשת 13 2.9%.
בלייט נייט לילה טוב עם גיא פינס ממשיכה לעמוד בראש הטבלה עם 9.6%. הצינור של רשת 13 מתמקמת במקום השני לרצועה עם 8.4%. חי בלילה בקשת 12 במקום השלישי עם 6.7% והיום שהיה ברשת 13 סוגרת את הרשימה עם 5.7%. 
תגובות לכתבה(11):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 9.
    לדעתי
    סטלנוב 05/2021/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    צריך להוציא את החדשות מירוצי המיינסטרים כמו ערוץ 11 12 13 צריך לפתוח ערוצי חדשות יעודיים
    סגור
  • 8.
    מסטר שף
    ישראל חיים 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    6 1
    אני תמיד אומר,ומאמין שיש המון לשחרר את אנסקי ,לביתה רות ברודו בדרך תהיה תוכנית הרבה יותר מעניינת ומיקצועית
    סגור
  • 7.
    הוצאתי את הטלוויזיות מהבית. כולן זרקתי ברחוב (ל"ת)
    סוסו ונכדיו 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    5 1
    סגור
  • 6.
    מוסיקת רקע
    קקפוניה 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    2 0
    מחרישת אוזניים של איזה "גאון" שחושב שלהרעיש כל כך הרבה יהפוך את התוכנית המשעממת למעניינת.
    סגור
  • 5.
    מאסטר שף
    אגי 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    5 0
    לדעתי צריך להחליף את כל השופטים להביא צוות שופטים חדש.עם רעיונות חדשים...אין כבר שום הבדל בין תוכנית הנוכחית לתכנית הקודמת..זה נלעס זמן רב כבר לא ניתן לבלוע..לכן הרבה אנשים לא צופים בעיקר נשים...צריך צוות חדש עם יצירות בישול חדישות .כבר אין מתכונים שווים שצריך לשמור...זה עיקר התכנית ללמוד משהו חדש רעיון חדש.בצוות הנוכחי זה לא יקרה. הם לא שפים מקצועיים רואים זאת...די מספיק תבנו תוכנית בישול אחרת שתהיה מעניינת מספיק כדי לצפות בה מי שמרוויח החיוב מהתכנית הם השופטים עושים אחלה כסף במינימום השקעה. אם הם היו משתתפים בתכניות בישול בחול הם היו נכשלים מיד.
    סגור
  • טען עוד
  • 4.
    מסטר שף
    י 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    3 1
    אתמול ראינו את העדפות של השופטים כשהם נעולים על מישהו. שתי המנות מבחיננת השיפוט רז בגלל העדפות הכי ולא יודע מה הכריע הבכי ולא המנה. כל כך שקוף
    סגור
  • 3.
    ינפו את מיכל מהסגל-הרייטינג יעלה ב 29 אחוז
    נח 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    3 0
    היא פשוט כבר לא עוברת מסך - היא כבר הפכה את עצמה לאייטם רובליקטיבי עבור סלוט כתבות בנושאים הזויים וחסרי משמעות. יתרה את עצמה לחלוטין.
    סגור
  • 2.
    מיכל המגעילה
    דניאל 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    3 1
    מיכל אנסקי- את מאוסה ברמות על! לא ראויה להיות בתוכנית. תעופי לנו מהמסך ומהחיים פוקצ'ה שכמותך!
    סגור
  • למה?
    פוקצה 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    2 0
    לא יפה...למה להגיד עלי ככה? בסך הכל אני משתדלת ..אני לא פלצנית...
    סגור
  • 1.
    אנחנו צופים רק בערוץ 20 (ל"ת)
    גיא 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    3 3
    סגור
  • גם אנחנו. אי אפשר לראות את ערוץ 12 7 13. (ל"ת)
    רפי 05/2021/25
    הגב לתגובה זו
    4 0
    סגור