טלוויזיה

עידו רוזנבלום בעקיצה ליונית לוי: "שלא אסתבך בבית"

מגיש 'מונית הכסף' דיבר על הדינמיקה בבית בזמן המלחמה: "אני חושב שכמו בהרבה בתים יש את העורף והחזית על כל סוגיהן. זה אף פעם לא פשוט אבל עושים מה שצריך. יש לנו ילדים לשמור עליהם, לא רק שלי, כל ילדי ישראל שצריך לשמור עליהם טוב-טוב, זאת בעיקר העבודה"
מערכת ice |  3
יונית לוי (צילום מסך חדשות 12)
מגיש תכנית 'מונית הכסף' בקשת 12 עידו רוזנבלום התראיין לגלית גוטמן ויואב לימור ודיבר בין היתר על הרצון לחזור לשגרה בצל האבל הגדול והתקופה הקשה שמדינת ישראל עדיין חווה בשל מלחמת חרבות ברזל.
רוזנבלום סיפר לשניים: "הימים האלו מורכבים וקשים, אנחנו מקווים שיעברו כמה שיותר מהר ואי אפשר בלי שכל החטופים יחזרו הביתה, במקביל, אנשים רוצים לחזור קצת לשגרה. זו המורכבות של המקום הזה שנקרא ישראל, מין איזון עדין בין להמשיך בחיים או לעצור אותם, זה מסובך".

הוא המשיך: "זה מאוד מורכב. כולנו בתוך המורכבות, זה לא פוסח על אף אחד. אני חושב שהמונית זה המקום של הטלוויזיה גם לדבר על הנושא אבל גם טיפה לסטות ממנו, להשאיר משהו שהוא יותר בידורי. השינוי שעשינו במונית זה להיות אקטואליים, משתתפים אנשים שקשורים למצב, וזה מאפשר טיפה לברוח אבל גם לא מדי".
הסיפורים ששמע במונית: "פגשתי אנשים שהמילה 'גיבורים' מאוד קטנה וזה לא משנה אם מדובר במתנדבים לחיילים או חבר'ה מלהקת צבאית שמשמחים בבסיסים ועד צמד החברים הקרובים שכל אחד מהם איבד רגל במלחמה הזו עם סיפורים שכל אחד מהם זה סיפור גבורה שאי אפשר לדמיין אותו. לראות את האופטימיות ואת הכוח הנפשי שלהם, פשוט לשאוב מהם את כל החיוביות הזו. להבין איזה דור נהדר יש פה, איזה עם מדהים יש לנו. התחושה שהמצב קשה, אתה מסתכל אחורה ומבין שיש אנשים מכל הזרמים ומכל הסוגים שנותנים כתף".
השפעת המלחמה על הדינמיקה המשפחתית: "בלי לחשוף יותר מדי כדי שלא אסתבך בבית, אבל אני חושב שכמו בהרבה בתים יש את העורף והחזית על כל סוגיהן. זה אף פעם לא פשוט אבל עושים מה שצריך. יש לנו ילדים לשמור עליהם, לא רק שלי, כל ילדי ישראל שצריך לשמור עליהם טוב-טוב, זאת בעיקר העבודה".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    איילה
    שולמית 03/2024/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    היילה איה מדהימי לכו אחד יכול לקרות
    סגור
  • 2.
    עידו רוזנבלום
    יעלדניאל 03/2024/10
    הגב לתגובה זו
    1 0
    עידו, אתה מקסים. מזל שאינך מפסיק לחייך, אל מול הצד השני עם פרצוף חמוץ שטוף שנאה
    סגור
  • 1.
    יונית מביאה את הכסף
    שולמן 03/2024/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ועידו שומר על הילדים בערב כי אמא יונית נוסעת להגיש את החדשות ..אבל גם עידו מקבל בשנים האחרות האחרונות קמפיינים לפירסומות עם כסף גדול בצידו...
    סגור