טלוויזיה

מגיש קשת 12 עצר את השידור בדמעות: "אני צריך לצאת להפסקה"

יואב לימור ונסלי ברדה אירחו באולפן קשת 12 את הילה אביר, ששכלה את אחיה במסיבת הנובה ופרצה בבכי בשידור, מה שגרם למגיש לדמוע בעצמו וצאת להפסקה: "אנחנו כבר חוזרים אליכם". צפו
מערכת ice |  9
קשת 12 (צילום מסך חדשות 12)
טרגדיה קשה מאוד התרחשה ברצועת עזה, אחרי שאתמול (שלישי) הותר לפרסום כי שלשה לוחמים מגדוד רותם של חטיבת גבעתי, סמ"ר ליאור שטיינברג (20), סמ"ר אופק ברהנה (20) וסמ"ר עומר ואן גלדר (22), עלו על מטען ונהרגו במקום.
הבוקר, במהלך התכנית חדשות הבוקר בקשת 12 בהגשת יואב לימור ונסלי ברדה, הם התייחסו לאירוע הקשה בו נפלו שלושת הלוחמים. יואב לימור התעצבן מהעובדה שיש יותר שרים בממשלה שנמצאים כיום בחו"ל מאשר כאלה שהגיעו להלוויות החיילים שנפלו אתמול.
לימור זעם: "החיים של החיילים כל-כך הרבה יותר קדושים ממה שאני הולך להגיד, אבל מכיוון שאנחנו חיים פה במציאות רעילה אז אגיד אותו - איך יכול להיות שיש יותר שרים בחו"ל מאשר כאלה שהיו בהלוויות אתמול?".
נסלי ברדה השיבה: "לא רוצה לזהם את המצב עם הדיבורים האלה", ולימור השיב לה: "בואי, צריכים לשים מראה. יו"ר הכנסת, איך הוא לא סידר את 120 הפרזיטים שנמצאים שם ל-900 משפחות שיילכו כל אחד לבקש. איך הוא לא עשה את מה שכל בנאדם היה עושה?".
מי שהתארחה באולפן היא הילה אביר, ששכלה את אחיה במסיבת הנובה ונמנית כחלק ממייסדות "מועצת אוקטובר", שאמרה בדמעות: "אנחנו עם של גיבורים. התרגלנו ללחימה ולזה שחיילים בעזה, שכנראה הגיוני לחיות ככה. אבל לא הגיוני לחיות ככה. זה לא נורמלי לחיות ככה. זה לא נורמלי שכל יום דופקים פה על דלתות וגומרים למשפחות את החיים. זה גומר את החיים. אי אפשר לקום מזה באמת".
 
יואב לימור לא הצליח לעצור את הדמעות ואמר.: "כל פעם שאת בוכה בשידור, לא שאנחנו לא, אבל בהתחשב בנסיבות..." בשלב זה עצר לימור את השידור ואמר: "אני צריך לצאת להפסקה. אנחנו כבר חוזרים אליכם".
 
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 9.
    טוב שלא הטריד אותה מינית.
    רגע ימדוד לי 06/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עוד היה מסוגל לשלוף חולצה עם המלצות דפיקה.
    סגור
  • 8.
    איך התחתנת בזמן מלחמה?
    אורנה 06/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יצא לי לראות את החתונה המפוארת שלך. מלא אנשים, צחוקים, ריקודים זמרים חפלה אמיתית. ככה בזמן שהיו הרבה יותר חטופים בעזה? איך לא בכית אז? איך שמחת שקרן הביאה לך עוגה ביום הולדתך בשידור חי? צחוקים, נשיקות, גילויי אהבה.. ככה עכשו? יש גם ילדים בוגרים ברקע, גרושה… מה עובר עליך ? קצת התחשבות במצב, במדינה.. במשפחה לשעבר…. אוי אוי צבוע שכמותך . הכל מפוזיציה פוליטית .
    סגור
  • 7.
    ממתי מגישי טלויזיה לומדים משחק??
    אברם 06/2025/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    ??
    סגור
  • 6.
    הצגה של בית לסין
    אריק 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    בטח נזכר בחילווה הרצי ורונן בר ..
    סגור
  • 5.
    בושה
    יעקב 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    3 1
    עוד זבל מהלך על 2 יואב לימור אותך לא מעניין החטופים אותך מעניין רק לא ביבי תתבייש לך אתה בושה למי שצופה בך
    סגור
  • 4.
    רטינג
    ישראל 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    3 0
    חיבים לסגור את עיתון הארץ.
    סגור
  • 3.
    אתר שמאל
    נהרי 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    2 0
    כתב שמאל שלא שירת בצבא כי ההורים סידרו לו להיות כתב בבמחנה. מזכיר את זה שהוא מעריץ !!
    סגור
  • 2.
    תחזיקו חזק
    עמית 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    2 0
    קודם איך אחר כך בכה . הנדסת תודעה כל סטרואידיםה
    סגור
  • 1.
    וואוו, הוא כמעט אנושי. סתם חשדנו בו. (ל"ת)
    מכה על חטא 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 2
    סגור