טלוויזיה

עינב בובליל בבשורה קשה: "קיבלה אירוע מוחי"

עינב בובליל חושפת כי סבתה האהובה עברה אירוע מוחי קשה: "רגל ויד ימין לא מתפקדות, מחר בעזרת השם היא נכנסת לשיקום. הנסיכה שלנו לצערי לא משהו בכלל. היא קיבלה אירוע מוחי והמוח קצת הלך לטייל"
מערכת ice בידור |  1
עינב בובליל (צילום אינסטגרם/ einavbooblil_benisti)
עינב בובליל, משפיענית הרשת ופליטת "האח הגדול" שאביה השתתף לאחרונה באותו הריאליטי ברשת 13, שיתפה את עוקביה ברגע כואב ואינטימי במהלך מפגש שאלות ותשובות באינסטגרם. לאחר תקופה שבה העניקה לקהל שלה הצצות לחיי היומיום, המלצות אישיות ועדכונים משפחתיים בעקבות הפרסום שזכתה לו במסגרת התוכנית, הפעם המסר היה כבד יותר - היא נדרשה לחשוף את מצבה הרפואי המדאיג של סבתה האהובה.
במילים שקפות וישירות תיארה עינב את המציאות הקשה: "הנסיכה שלנו לצערי לא משהו בכלל. היא קיבלה אירוע מוחי והמוח קצת הלך לטייל. רגל ויד ימין לא מתפקדות, מחר בעזרת השם היא נכנסת לשיקום. אנחנו עדיין אופטימיים ומקווים בעזרת השם שתחזור לאיתנה הראשון במהרה, מזל מזל בת שרה, רפואה שלמה בעזרת השם אמן."

תגובות העוקבים הגיעו בגלים - מאות איחולי החלמה, תפילות ומסרי תמיכה הציפו את הפוסט. עינב שמרה על איזון עדין בין פתיחות רגשית לבין צניעות, תוך שהיא מספקת למעגל הווירטואלי שלה את הפרטים החיוניים: התוכנית לשיקום בימים הקרובים, המעקב הרפואי הצפוי, והתחושה הזהירה אך חיובית שמלווה את המשפחה בתקופה המאתגרת הזו.
היא גם סיפרה באותה נשימה על הזוגיות החדשה של בתה הגדולה: "כן, יש לה כבר כמה חודשים. הבחור ילד בגיל שלה, שומר מצוות, מאוד חמוד ומכבד, בן בית אצלנו (רק בחצר כמובן חחח) ואנחנו מאוד אוהבים אותו, וכמובן בעזרת השם מה שיהיה לה טוב".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    נו באמת סבתא שלה בת 90 (ל"ת)
    ויקו 10/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור