טלוויזיה
הפטריוטים החליטו להפרד סופית, זה השינוי החדש שייכנס לתכנית
מגל שיתף את העוקבים שלו ברשתות החברתיות: ''הלוגו החדש של הפטריוטים: בצבעי כחול וזהב, על גבי מגן דוד''. הוא הציג את הלוגו הישן והאדום המוכר מהתכניות ממנו תיפרד התכנית לצד הלוגו החדש. ואיך הגיבו העוקבים?
הפטריוטים החליטו להפרד. לא מערוץ 14 אבל כן מהלוגו הישן והמוכר של התכנית אחרי הרבה מאוד שנים. רק בשבוע שעבר סרטון ששיתף המגיש של התכנית בערוץ 14 ינון מגל עורר שיח כאשר לא הייתה ברורה המטרה של הפרומו החדש שדיבר על פרידות ופרידה של חברי הפאנל כל אחד בתורו. אבל כעת התשובה נחשפה.
מגל שיתף את העוקבים שלו ברשתות החברתיות: ''הלוגו החדש של הפטריוטים: בצבעי כחול וזהב, על גבי מגן דוד''. הוא הציג את הלוגו הישן והאדום המוכר מהתכניות ממנו תיפרד התכנית לצד הלוגו החדש.
העוקבים? די פרגנו אבל ניכר שהם יתגעגעו ללוגו הישן: ''האדום יותר יפה, אפשר את אותו לוגו רק בכחול לבן''. וגם: 'האדום נראה יותר מקצועי''. תגובה אחרת גרסה: ''בלי לבאס הקודם נראה יותר טוב'' או ''המקורי הרבה יותר יפה''
כזכור, מגל פתח את הסרטון ששיתף ברשתות החברתיות שלו: "אני כרגע לא מעוניין לדבר על זה. כשזה יקרה כולם ידעו". חבר הפאנל הוותיק איתמר פליישמן אמר בפרומו המאוד לא שיגרתי: "אני נפרד. לא יודע מה אני הולך לעשות".
עוד אמר מגל בהמשך הסרטון שנראה כמו פרידה של הפטריוטים מערוץ 14 אך ככל הנראה קשור לעניין אחר: "זה לא עניין של להפרד טוב או לא פשוט אלו החיים זה מה יש. הגיע הזמן להתחיל משהו חדש".
גם יותם זימרי אמר: "לא יודע לא מרגש אותי פרידות. זה היה קורה בכל מקרה". יקי אדמקר הוסיף: "אני נפרד, זה יחסר לי מאוד אבל אם כך נקבע זה מה יש. אנחנו תמיד מתפללים לטוב. אז אין מה לעשות".
עוד ב-
מגל חתם את הסרטון כשאמר: "באופן אישי אני אוהב את כל אחד בנפרד. אנשים רציניים עם דעות מוצקות. אבל אי אפשר להשאיר את הכל אותו הדבר כל הזמן. צריך לשנות ולגוון צריך להפרד". האחרון לדבר היה הרכש האחרון של הפטריוטים גיא מרוז שאמר בהומור: "למה עושים לנו את זה? זה בגלל שאני שמאלני אה?"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.מתי..עמנואל 10/2025/12הגב לתגובה זו0 0יפרדו גם מהמגיש שכולו פייק גדול אדון ינון הגלגל!!!?סגור
-
4.הפטריוטיםלימור 10/2025/11הגב לתגובה זו3 0מעולה, כחול לבן יותר מאפיין את הימיןסגור
-
3.למה לשנות?אורן3 10/2025/11הגב לתגובה זו3 0שנויים האלה רק משעמוםסגור
-
2.אחלה פטריוטים, מאוהב (ל"ת)יוסי 10/2025/10הגב לתגובה זו3 0סגור
-
פטריוטים (ל"ת)משה דיין 10/2025/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.נמאס ממרוזפ 10/2025/10הגב לתגובה זו2 0הגיע הזמן תביא סמולנים יותר רצנים לא מוקיוניםסגור



