טלוויזיה
זוכת האח הגדול בדרך להישרדות? המועמדת המפתיעה נחשפת
זוכת האח הגדול הדוגמנית ואושיית הרשת טהוניה רובל נמצאת במגעים לקראת הצטרפות לקאסט של הישרדות שצפויה להיות משודרת ברשת 13 בסוף השנה הבאה, רק הבוקר דווח על שמות של שלושה מתמודדים נוספים שעשויים לקחת חלק בצילומים
טהוניה רובל נמצאת במו"מ עם הפקת הישרדות להצטרפות כאחת המתמודדים בעונה שתצולם בחודשים מרץ-אפריל 2026, כך לפי פרסום של ערן סוויסה בפוריל. בין הצדדים מתקיימים מגעים אולם עדיין לא ברור אם מגעים אלה יבשילו לכדי סיכום. בימים אלה מרכיבים בהפקת התכנית את קאסט המתמודדים שיורכב ממפורסמים ואנונימיים. העונה צפויה לעלות לשידור לאחר החגים בחודש אוקטובר 2026.
כזכור, רק הבוקר דווח כי חלק מהשמות עמם מתנהלים מגעים הם פיינליסטית האח הגדול וכוכבת היפה והחנון סתיו קצין, העיתונאי ומגיש ערוץ I24NEWS אורי קואל והשחקן אקי אבני.
בשבוע שעבר הוזכר שם נוסף, זה של כוכבת הרשת שירלי לוי שאיבדה את אחותה שירן בתאונת דרכים קטלנית. צילומי התכנית מתוכננים לחודשי האביב הקרוב, כאשר העונה עצמה תעלה לשידור בחודש אוקטובר לאחר החגים.
עוד ב-
בנוסף בתחילת החודש פורסמו הסכומים שיוצאו למשתתפי העונה הקרובה. כאשר למפורסמים הסכום ההתחלתי עומד על 200 אלף שקל, עוד צפוי כי במידה והפקת התכנית תרצה מתמודד מסוים מאוד בעונה - התעריף יכול לעלות משמעותית, העונה צפויה להיות כ-40 ימי צילום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



