טלוויזיה
אבל כבד ב"האח הגדול": אמו של הדייר המפורסם הלכה לעולמה
שחף רז, יוצא "האח הגדול" ובן זוגה של זוכת אותה העונה בה השתתף, טליה עובדיה, איבד את אמו תמי אזולאי רז, שהלכה לעולמה כ-7 חודשים אחרי שאביה נפטר
אבל כבד מאוד נפל על יוצא "האח הגדול" ברשת 13, שחף רז, שנשוי לטליה עובדיה, זוכת העונה בה השתתף שם השניים הכירו, אחרי שאמו של רז, תמי אזולאי רז, הלכה לעולמה.
הלווייתה תתקיים היום (ראשון) בשעה 11:45 בבית העלמין באשדוד, שם הייתה תמי ז"ל דמות מוכרת מאוד, שם הייתה חלק בלתי נפרד ממשפחת התזמורת האנדלוסית. מדובר בטרגדיה כפולה לרז שרק לפני 7 חודשים איבד את סבו, ישראל אזולאי ז"ל, אביה של תמי שנפטרה כעת גם כן.
כזכור, רק לאחרונה טליה עובדיה ושחף רז חגגו את החיים אחרי ש, הציגו בגאווה את הבית החדש שרכשו ממיטב כספם. בסרטון שהעלו לרשת החברתית אינסטגרם, השניים חשפו את הנכס היוקרתי ושיתפו בתחושותיהם.
עוד ב-
"ברוך השם הגשמנו חלום. המסע לימד אותנו שהגשמה מגיעה מעבודה קשה, התמדה והרבה אמונה – מתוך אמונה שגם כשלא רואים את הדרך, כשממשיכים לעבוד ולהתקדם, בסוף מגיעים ליעד", סיפרו טליה עובדיה ושחף רז לעוקביהם ברשתות החברתיות. בני הזוג יעברו להתגורר בבית החדש שלהם במושב באזור ירושלים. שוויו של הנכס מוערך בכ־15 מיליון שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



