טלוויזיה

לירון ויצמן על טקס המשואות המסורתי: "עברתי לטקס האלטרנטיבי"

מגישת "האח הגדול", לירון ויצמן התיישבה מול הטלוויזיה כדי לראות את טקס המשואות המסורתי שפותח אירועי יום העצמאות אך איבדה עניין ועברה לטקס אחר
מערכת ice |  6
לירון ויצמן (צילום מסך האח הגדול רשת 13)
אמש (רביעי) החלה מדינת ישראל בחגיגות 78 שנות עצמאות בצל מציאות ביטחונית מורכבת. אירועי יום העצמאות נפתחו רשמית אתמול בטקס הדלקת המשואות המסורתי בהר הרצל. לאחר ימים של חוסר ודאות בנוגע לאופי השידור, הטקס הועבר בשידור חי כמתוכנן ובנוכחות קהל ומי שהגישו את המשדר היו השחקנית מלי לוי והזמר רותם כהן.
מגישת "האח הגדול", לירון ויצמן שיתפה כי נמאס לה לצפות בטקס המשואות המסורתי בהר הרצל ונטשה לטקס המשואות האלטרנטיבי של הדיירים בבית המדובר בנווה אילן ששודר בערוץ 26. "לא בשביל משהו אבל מציתי אתמול די מהר ועברתי לטקס האלטרנטיבי", כתבה בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה.

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של לירון ויצמן, lironweizman@
צפו בחלק מהטקס המשואות של "האח הגדול":
צילום מסך מתוך ערוץ 26

לראשונה, תכנית הריאליטי של רשת 13, "האח הגדול" מצטלמת בתקופה זו של השנה והדיירים ציינו את חג הפסח, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה ויום העצמאות.
ביום הזיכרון לשואה ולגבורה שצוין בשבוע שעבר, התכנסו יחד הדיירים לשמוע את סיפורה המרגש של חנה גופרית במסגרת זיכרון בסלון של "האח הגדול". חנה סיפרה לדיירים שעלתה לארץ החליטה לפתוח דף חדש. אחרי שלושים שנה הציעו לה ללוות מסע לפולין עם התלמידים בבית ספר שבו עבדה. חנה החליטה להצטרף למסע ולראשונה בחייה סיפרה את הסיפור שלה. שהגיעה לאדמת פולין, היא החליטה שהיא רוצה לספר לכל העולם את הסיפור של העיירה שלה והוציאה ספר כשחזרה ארצה.
 
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    אחטרנטיבי
    נגר 04/2026/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נו..אז מה?? את מי זה צריך לעניין?????
    סגור
  • 5.
    המגישה
    אסף 04/2026/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מי זו בלל
    סגור
  • 4.
    כנראה לא קלטה איכות מהי (ל"ת)
    לילך 04/2026/22
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 3.
    קיבלה הוראה מעמוס וייצמן!
    אחד שיודע 04/2026/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איזו דפוקה ועקומה הבחורה הזו. מה בעצם היא רצתה לומר?! כלום ושום דבר. ובאמת, אני לא ממצודדי ביבי! התרסה לא מובילה לשום מקום. האמת, הטקס המרכזי היה מביש ולא מפתיע. חנפני ברמות.
    סגור
  • 2.
    כבוד
    אבו 04/2026/22
    הגב לתגובה זו
    1 1
    כל הכבוד לירון, גם אני
    סגור
  • 1.
    ממש מרעיד את אמות הסיפין (ל"ת)
    ר 04/2026/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור