טלוויזיה
כתב ערוץ 14: "ערוץ 12 בפאניקה מוחלטת, הם בקריסה מנטלית"
תמיר מורג לא חסך במילים קשות והאשים את המערכת בנווה אילן בפרסום "פייק ניוז" לכאורה ובזיוף נתוני הרייטינג של המהדורה המרכזית: "מה עשו בנווה אילן? פשוט מאוד - שיקרו"
קרב המהדורות והמאבק היצרי על השלט בין ערוץ 12 לערוץ 14 ממשיך לייצר כותרות סוערות, והפעם המערכה מתמקדת בנתוני הרייטינג עצמם. תמיר מורג, כתב ערוץ 14, פרסם הודעה נוקבת בה הוא מאשים את הערוץ המתחרה בסילוף מכוון של מספרי הצפייה.
בהודעתו, שכללה צילום מסך של טבלת הרייטינג היומית, פתח מורג בעקיצה חריפה: "כשחדשות 12 מתחילים לפרסם פייק ניוז אפילו בנוגע לרייטינג שלהם, זה סימן שהמערכת בנווה אילן בפאניקה מוחלטת". לטענתו של מורג, המהדורה המרכזית של ערוץ 12 מתמודדת עם משבר צופים היסטורי מאז התחזקותו של הערוץ בו הוא עובד: "אמש, מהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 12 שוב השיגה נתון חד-ספרתי - אירוע שלא היה מתרחש עד שערוץ 14 נכנס לתמונה".
מורג לא עצר כאן, והסביר כיצד לשיטתו ניסו לכאורה בנווה אילן לעקוף את המבוכה המספרית ולשפר את הממוצע: "אז מה עשו בנווה אילן? פשוט מאוד - שיקרו. הם פיצלו את המהדורה באופן שקרי ובניגוד לנהלי ועדת המדרוג לשני משדרים נפרדים, כביכול - 'חדשות' ו'חדשות - יונית לוי', כדי לעוות את נתוני הרייטינג".

(צילום מסך מתוך עמוד הטלגרם "תמיר מורג - הערוץ הרשמי")
את המתקפה שלו חתם הכתב בסיכום עוקצני ונחרץ במיוחד באשר למצב המתחרים: "הנתון האמיתי של חדשות 12 אתמול הוא 9.9. הם בקריסה - גם ברייטינג וגם מנטלית".
עוד ב-
תגובת "קשת 12" תובא לכשתתקבל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.זאת ועוד, הם דאגו לשנות את הרכב משפחות המדגםאור השמש מחטא 09/2026/28הגב לתגובה זו1 0ואסרו על הועדה לפרסם מה בדיוק היה השינוי. אור השמש מחטא רק לא עבורם. הכל מוסתר.סגור
-
2.חח הכי עצוב שערוץ הקומיקס 14 מאמין עוד לשטויות של כתביו (ל"ת)רפי 09/2026/28הגב לתגובה זו0 1סגור
-
1.חחחצביקה 09/2026/28הגב לתגובה זו0 2חחח ערוץ 14 הרוס הזוי קרקס ומחיאות כפיים יזוןמות חחחחסגור



