טלוויזיה

קרן מרציאנו זועמת: "גיבורי מקלדת, צאו ליובל דיין מהווריד"

יובל דיין סירבה ללחוץ את ידו של ג'ו ביידן ועוררה סערה רבה. הפרשנית קרן מרציאנו יצה להגנתה ותקפה את המבקרים: "יציאה מוחלטת מפרופורציות. זו האומנה שלה.  צאו לה מהווריד ועזבו את הטירוף הזה"
מערכת ice |  12
יובל דיין ביידן (צילום יחצ)
יובל דיין עוררה בשבוע שעבר סערה גדולה שנדמה שמסרבת להסתיים. הזמרת שרה בבית הנשיא של יצחק הרצוג בירושלים בעת ביקורו של נשיא ארה"ב, ג'ו ביידן, וכשבסיום ביידן ניגש אליה כדי ללחוץ את ידה כאות תודה, היא סירבה בנימוס כייוון שהיא שומרת נגיעה. 
העיתונאית קרן מרציאנו גיבתה את דיין בפאנל של "אולפן שישי": "קודם כל, אני רוצה לדבר על היציאה המוחלטת והמטורפת הזאת מפרופורציה", אמרה מרציאנו. "זה הקול שמקבל את תיבת התהודה של הרשתות החברתיות, כאילו מדובר באיזו סוגיה לאומית הרת גורל".
מרציאנו המשיכה: "חברים, מדובר פה בזמרת מוכשרת מאוד, בחורה צעירה, בת 27, דתייה - זו האמונה שלה - שאמרה לכולם בערך 40 פעמים שאם תיווצר סיטואציה כזאת היא לא מתכוונת ללחוץ לביידן את היד".
 
מרציאנו הוסיפה: "היא עשתה זאת גם באופן חינני מאוד, חייכה וקדה לו קידה. כל אחד שיכול לחבר שתי מילים חש עצמו כגיבור מקלדת ומעז להגיד מה דעתו. חברים, בסך הכול זמרת שיצאה חיננית מאוד מכל האירוע הזה. צאו לה מהווריד ועזבו את הטירוף הזה".
 
תגובות לכתבה(12):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 11.
    אפשר לחשוב מי את
    מכיר 07/2022/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מרוקאית מלוד במקור -רוב משפחתה מלוד
    סגור
  • 10.
    מרציאנו עדיף שתשתקי כבר!
    אני 07/2022/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    לכי תרכשי ארגז גזר, כי המירמור שלך מתחיל להשפיע על חלק מהקהל שלך בפריים טיים
    סגור
  • 9.
    קרן מרציאנו זועמת
    דינה 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    3 0
    גם אני זועמת, אך לא על יובל דיין, אלא על מנהל הטקס המטומטם, שאיפשר לה להופיע.
    סגור
  • 8.
    חשש טומאה
    מיכה 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איסור נגיעה בנוי עלטומאת האישה כפי שהוגדרה על ידי גברים שוביניסטים
    סגור
  • 7.
    נכון! (ל"ת)
    ש 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • טען עוד
  • 6.
    מרציאנו תשתקי ושבי בשקט לא יודע מאיפה הגעת
    איציק 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    10 1
    אבל נימוסים לא היו שם אולי נימוסים פגאנים חשוכים.
    סגור
  • הגיעה מלוד
    יודע דבר 07/2022/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הגיעה מלוד -עיר פשע סמים ואנשים רעים וצרי -עין .דוד שלה שמעון סולטן היה מעורב בפרשת הברחת 6 קילו סמים מבלגיה.
    סגור
  • 5.
    קרן פוסקת הדור
    EMILY 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    3 1
    מי שמך לקבוע? את איזה סמכות בנושא? יובל התנהגה בצורה מחפירה ומשפילה, ומה שהכי חורה זה הצביעות של ה"דתיה" שלה אלק. את מי היא מרמה את אלהים?! הרי הוא רואה הכל לשיטתכם, אז עם כל הכבוד את לא צריכה להתערב.
    סגור
  • 4.
    יובל שרה מדהים , אבל .
    שאול נעים 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    16 1
    כן אבל , הבמה היא של המדינה הציונית ולא של מדינת ההלכה . האורח רם המעלה הוא האורח של כל אחת ואחד מבני הארץ הזאת וזכותו של הצופה שיכבדו את האורח , ביידן בהושטת היד התכוון להוקיר לך תודה על שירתך הנפלאה, חבל שלא לחצת יד זו . מה גם שאף רב בישראל לא היה מתיר לך לשיר מעורב ועוד עם גבר על במה אחת . חבל .
    סגור
  • 3.
    יובל המדהימה!! כתבה נכונה כל מילה
    דנה 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    10 4
    יובל את גאווה ישראלית אמיתית, כל הכבוד מעריצים את העמידה האיתנה שלך!
    סגור
  • 2.
    דתיה שמזנה בקולה? ושרה עם אחד שחוטא במשכב זכר?
    אמת 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    5 9
    שרים לנשיא שמתעסק עם קטינים. איפה פה הדת בדיוק? אף אחד מהם לא היה צריך להיות על במה הזו. אבל בפולחן ההקרבות שאין לו שם הכל מותר כנראה.
    סגור
  • 1.
    יובל דיין יצאה גדולה (ל"ת)
    ישראל 07/2022/17
    הגב לתגובה זו
    7 4
    סגור