טלוויזיה
המודחת מהאח הגדול מחכה לאהובה בחוץ? זו האמירה המחשידה
דיאן שוורץ, המודחת מהאח הגדול שניהלה מערכת יחסים עם נתנאל שעדיין נמצא בבית, התייחסה לקשר בין השניים כשאמרה: "בחברות כמו בחברות, יש ריבים". ואנחנו תוהים - האם זו באמת חברות?
בסוף השבוע האחרון דיאן שוורץ, המודחת מהאח הגדול שהייתה אחת מהדמויות השנויות במחלוקת בשל התנהגותה בבית ובעיקר בגלל מערכת היחסים עם נתנאל שסיפק אינספור רגעים טלוויזיונים מסקרנים במיוחד, ערכה ראיון ראשון ל"רשת 13" בו דיברה על הכל.
שוורץ נשאלה על מערכת היחסים שלה עם נתנאל וענתה: "נתנאל ואני עברנו תהליך מהמם בבית. יש לו סיפור חיים מורכב ומרגש. הוא היה בשבילו אוזן קשבת וכתף תומכת ואני בשבילו.
עוד ב-
במהלך השהות שלנו בבית הוא ריגש אותי, ואמר לי שעזרתי לו ללמוד לאהוב את עצמו. בחברות כמו בחברות, יש ריבים. אני מבינה שלא ראיתם הכל, אבל אנחנו שנינו יודעים מה היה בבית. אני מחכה כבר לפגוש אותו בחוץ". בנוסף לשאלות, דיאן בחרה לשתף בנאצות שהיא ממשיכה לקבל על בסיס קבוע, ושיתפה הודעה בה נכתב "תעופי לנו מהעיניים היטלר, את צריכה למות!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



