טלוויזיה

סדרת מתח וריגול ישראלית חדשה תצולם במרוקו

סדרת מתח וריגול ישראלית חדשה תצולם בקרוב במרוקו, ותעסוק ביחידת המודיעין המסקרנת 8200. יוצרים: יוצרים עמית כהן ואסף ברנשטיין יחד עם המפיק יואב גרוס
מערכת ice | 
מרוקו (צילום unsplash)
סדרת מתח וריגול ישראלית חדשה אודות יחידת המודיעין 8200 צפויה להצטלם בקרוב – במרוקו. את הסדרה יוצרים עמית כהן ואסף ברנשטיין יחד עם המפיק יואב גרוס והיא תשודר כנראה בחברת הכבלים הוט.
העיתונאי רן בוקר פרסם כי בסדרה יצללו לסיפור מתח בינלאומי – שנוצר בהשראת מקרים אמיתיים – על המאבק בטרור, שיכלול בתוכו סייבר וריגול.

זו לא תהיה הסדרה הישראלית הראשונה שמצולמת במרוקו, שכן בעבר צולמה שם בין היתר סדרה על חייו של המרגל אלי כהן של גדעון רף, וכן "שטח הפקר" של איתן מנצורי.
פרטים נוספים על הסדרה המסקרנת "8200" ניתן למצוא באתר edb, המתאר בתקציר העלילה סיפור מתח בינלאומי חובק עולם, שמציג לצופה חוויה של מדרון חלקלק מרתק: "כך עלולה ישראל להיקלע לקונפליקט אלים, שאיש אינו רוצה בו, אך אין דרך לעצור אותו. כמו אפקט פרפר, כמו מגדל קלפים קורס, צעד צעד, המזרח התיכון יוצא משליטה לכיוון עימות. זו סדרה אדג'ית עכשוית על טכנולוגיית 2022, על סייבר וריגול, שנוצרה בהשראת סיפורים אמיתיים".
לפי אתר אידיבי, "העלילה עוברת דרך המתח של סיכול טרור בינלאומי, חטיפות, הברחות טילי קרקע-קרקע לא קונבנציונליים ואמצעי ריגול וסייבר שהינם מסוכנים לא פחות מנשק. היחידה המודיעינית מורכבת מאינספור רסיסי מידע, שמחוברים לפאזל תלת-מימדי. מאבק בלתי פוסק לראות דרך אוקיאנוס הפרטים את התמונה הגדולה, שכל העולם מפספס. כלי הנשק של גיבורי הסדרה הם טכנולוגית העתיד, זיהוי פנים, זיהוי קול, סייבר, איכונים ומעקבי לווין, ואינספור אמצעים נוספים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה