שיווק ופרסום

בשכר של מיליון דולר: מורגן פרימן בפרסומת חדשה בישראל

קבוצת תדיראן ממשיכה את שיתוף הפעולה עם הפרזנטור ההוליוודי מורגן פרימן ויוצאת בקמפיין חדש בהובלתו. הקמפיין החדש – "בלחיצת כפתור", מציג את הטכנולוגיה במזגני תדיראן שלא רק ממזג את החלל, אלא דואגת לאוויר בריא יותר. עלות הקמפיין נאמדת במיליוני שקלים
מערכת ice |  9
מורגן פרימן (צילום איאן פישר)
לרגל עונת החורף, חברת תדיראן עולה בקמפיין חדש בכיכובו של השחקן ההוליוודי זוכה פרס האוסקר מורגן פרימן, שמשמש כפרזנטור של החברה זו השנה השישית. בקמפיין החדש מציג פרימן סיטואציות שכולנו חפצים שיתקיימו במציאות וזאת בלחיצת כפתור אחת.
בתום הפרסומת החדשה מתברר לצופה כי כבר היום ניתן לשנות את איכות האוויר בבית בלחיצת כפתור על שלט המזגן של תדיראן ומורגן פרימן מפנה שאלה לצופים עם חומר למחשבה "האם תלחצו"? על פי הערכות בשוק לטובת המשך שיתוף הפעולה עם החברה יקבל השחקן כמיליון דולר.
 
ההפקה ההוליוודית כללה מספר ימי צילום שהתקיימו בלוס אנג'לס. הקמפיין צפוי לעלות במדיה רחבה כאשר במסגרתו מוצגת התובנה כי "האחריות על בריאותנו היא בידיים שלנו וכל מה שצריך לעשות זה פשוט לבחור במזגן הנכון, תדיראן!".
נופר ממרוד, סמנכ"לית השיווק של תדיראן גרופ: "מורגן כבר מזמן הפך להיות חלק מהמשפחה שלנו. אנחנו מאוד שמחים להמשיך את שיתוף הפעולה איתו זו השנה השישית ברציפות. בשנים הראשונות עסקנו בנושא ההסברה, היום בקמפיין החדש היה חשוב לנו להסביר כי האחריות על בריאות הבית היא כבר בידיים של כל אחד מאיתנו, וכי לעיתים ניתן להשפיע עליה בפשטות על ידי בחירה במזגן הנכון. לחיצת כפתור פשוטה תשנה את איכות חייך לטובה, לא תלחץ? כמובילי שוק תמיד נחשוב על ערכים מוספים למזגנים עבור הלקוחות שלנו, זו האחריות שלנו כלפיהם.  נדאג להביא את המוצרים האיכותיים ביותר, ובד בבד לשפר את רמת חייהם תוך דאגה לאוויר בריא יותר בביתם. הרי מה יותר חשוב לנו בעולם אם לא בריאות המשפחה שלנו?"
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    שישקיעו בשירות באחריות בעלות חלקים.
    שי 03/2024/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וכשפונים למחלקת פיתוח שיקשיבו ולא יאמרו זה מה שיש. אפשר לשפר ולא רוצים לשמוע ולהקשיב
    סגור
  • 4.
    רק במזגנים בישראל אין מנגנון לניקוי עצמי של המזגן. (ל"ת)
    בדש 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    כנראה שבתדיראן מבינים שאלקטרה וטורנדו מתחזקים לכן נלחצ (ל"ת)
    אזרח 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • או שיש בשורה רוצים להתמיע בתודעת הציבור (ל"ת)
    מר תד 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    מליון דולר??
    Rual 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    1 0
    למה לשלם מיליון דולר?? נפלו על כל הראש!! סכום עתק! לאדם שאין לו בית.. יש אנשים שעובדים כל החיים שלהם עבור מליון ואפילו לא בטוח שיגיעו לכזה סכום… ויש אנשים שעושים את המליון בכמה שעות צילום!!
    סגור
  • כי ככה הוא עולה, מה לעשות שאותך לא רוצים
    מר תד 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    1 0
    ותדיראן מפרנסת אלפי עובדים בזכות שיווק טוב של פרזנטור שהוא כוכב הוליוודי מוכר. ככה העולם עובד, בוקר טוב.
    סגור
  • 1.
    מה קשור אוויר בריא
    יהודה 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אין קשר בין מזגן לאוויר בריא, מיליון דולר על אויר
    סגור
  • הכניסו למזגן את ה Airrow 3 תקרא באתר שלהם (ל"ת)
    מר בודק 02/2024/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • שטויות
    יהודה 02/2024/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה שטות אחת גדולה
    סגור