שיווק ופרסום
בגיל 46 - אפרת בוימולד קוטפת ג'וב נחשק: תככב בקמפיין בינלאומי
השחקנית המפורסמת תככב בקמפיין החדש של מותג הנעליים הישראלי "טבע נאות". אפרת בוימולד, מסרה "אני נרגשת לדגמן למותג שלמעלה מ-80 שנה מייצר בישראל"
השחקנית אפרת בוימולד (46), כוכבת סדרת הטלוויזיה "השיר שלנו", תככב בקמפיין של חברת "טבע נאות", מהחברות הישראליות הבולטות בעולם בתחום ייצור ושיווק נעלי נוחות. בוימבולד תשתתף בקמפיין הגלובלי של מותג הנעליים לקולקציית החורף 2027 של חברת "טבע נאות".
בוימולד, שמלווה אותנו שנים בסדרות כמו "השיר שלנו", "דני הווליוד", "רביעיית רן" ועוד יצירות, כפי שמותג Naot עליו גדלנו מלווה אותנו שנים רבות, מככבת כיום על בימות התיאטרון בתפקידים ראשיים בהצגות המצליחות "מותרת לכל אדם" ו-"העלמה והמוות".
מלבד זאת, הכוכבת הישראלית משחקת בסדרת הלהיט ״כראמל״ שהגיעה לסיומה ממש בימים אלו (ובדרך למסכי הקולנוע) ואף מגדלת את הדור הבא בעולם הבמה. בתה, משחקת בסדרת הילדים המצליחה מלון הוטל בחינוכית.
בוימולד משחקת בסדרה "באש ובמים" שהעונה השנייה עולה בקרוב בנטפליקס ורגע לפני שהיא פורצת לתודעה העולמית, נבחרה בוימולד להשתתף בקמפיין קולקציית החורף של מותג Naot, לשם היא מביאה את הפן הנשי הבוגר והאישיות הכובשת שלה.

אפרת בוימולד וטל היישטיין בביקר, סמנכ״לית השיווק והאי־קומרס Naot גלובאל. צילום: דור שרון.
טל היישטיין בביקר, סמנכ״לית השיווק והאי־קומרס Naot גלובאל: "החיבור עם אפרת הרגיש לנו טבעי מהרגע הראשון. היא מביאה איתה כישרון, חיבור אמיתי לעולמות התרבות הישראלית ונוכחות בינלאומית - ערכים שמתחברים מאוד ל-Naot , מותג ישראלי שנולד כאן ומגיע היום לקהל ברחבי העולם. בקמפיין החדש רצינו להביא את השילוב הזה לידי ביטוי: נוחות עם סטייל, אותנטיות וגאווה מקומית".
עוד ב-
השחקנית אפרת בוימולד, סיפרה על פעילות החברה הישראלית במהלך השנים ואמרה: "אני נרגשת לדגמן למותג שלמעלה מ-80 שנה מייצר בישראל מתוך ערכים וציונות וזאת לצד עשייה וצמיחה לשווקים בינלאומיים שמביאה תוצרת איכותית כחול לבן לקהלים ברחבי העולם. טבע נאות זה חלק מהנוף הישראלי, חלק מביטוי של נוחות וגאווה ישראלית בנוסף אני מתחברת לעולם הנוחות והוולס והאיזון בין הגוף לנפש".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpeg)


