תקשורת ומדיה
סערת דני קושמרו: המתקפה של הבכיר על חדשות 12 - "חולים בראש" | צפו
הסערה סביב דבריו של דני קושמרו על תושבי אופקים מסרבת לדעוך, וכעת גם אנשי חדשות 12 סופגים מתקפה חריפה במיוחד. ח"כ מהליכוד מאשים אותם בשתיקה, משתמש בביטויים קשים במיוחד ומחריג מהביקורת רק שני עיתונאים מוכרים.
ח"כ אלמוג כהן מהליכוד מחריף את המתקפה על חדשות 12 בעקבות המונולוג של דני קושמרו על תושבי אופקים. הפעם הוא מפנה את הזעם גם כלפי אנשי התקשורת שלא גינו, לטענתו, את הדברים. "זה אנשים הכי מאוסים. הכי שפלים שיכולים להיות", אמר כהן, והבהיר כי מבחינתו רק שני עיתונאים ראויים להחרגה מהביקורת: אלמוג בוקר ועמית סגל.
הסערה החלה בעקבות דברים שאמר קושמרו ב"אולפן שישי" על שכונת מישור הגפן באופקים, שבה נרצחו 33 תושבים במתקפת 7 באוקטובר. המגיש הציג את תוצאות הבחירות בשכונה, שבה 65% מהקולות ניתנו לגוש נתניהו, ותהה על התמיכה בפוליטיקאים שבתקופת כהונתם התרחש הטבח.
ראש עיריית אופקים, איציק דנינו, כבר פנה למנכ"ל קשת אבי ניר ודרש התנצלות פומבית של קושמרו בשידור חי. כהן, שתקף את המגיש גם קודם לכן, מכוון כעת את הביקורת לעמיתיו בתקשורת.
בדברים שאמר ח"כ אלמוג כהן לערוץ 14: "השתיקה הרועמת של אנשי התקשורת. איפה אתם? לפני שנתיים באתם לאופקים, אמרתם איזה עיר של גיבורים, ואיזה אנשים טובים. ומלח הארץ. שופכים את דמם ואתם שותקים?".
ח"כ כהן הוסיף ותקף: "התקשורת פה היא כל כך חולה. זה אנשים הכי מאוסים. הכי שפלים שיכולים להיות. איך אתם שותקים? חוץ מאלמוג בוקר ועמית סגל כולם שתקו".
וגם את התקווה איבד כבר הח"כ. "אחרי זה, כבר אין לי תקווה. כי יש כבשים שלא שוחטים אותם. זה אירוע חולה. אבל מי שרואה את האירוע הזה כנורמלי, ומדווח את זה מול הטלפרומטר זה אנשים שהם חולים. יש להם בעיה בראש".
"חולים בראש": אלמוג כהן במתקפה נגד אנשי 12 - בעקבות שתיקתם למונולוג המבזה של דני קושמרו#ריקלין_ושות@Riklin10 @riklinandco @almog_cohen08 https://t.co/p0bRzswSSE
— C14 (@C14_news) November 3, 2026
כהן כבר קרא לאוהדי הפועל באר שבע, הקבוצה שקושמרו מזוהה עמה כאוהד, שלא לאפשר למגיש להשתתף בפעילות סביב המועדון. הקריאה הזאת עוררה תגובה מצד רינה מצליח, עמיתתו לשעבר של קושמרו בחדשות 12 ואוהדת הקבוצה בעצמה, שקראה לאוהדים לחזק אותו.
עוד ב-
כהן תקף גם את מצליח, והזכיר כי תושבי אופקים שנהרגו במתקפת 7 באוקטובר בלמו בגופם את התקדמות המחבלים לעבר באר שבע וערים נוספות. כעת, בדבריו החדשים, הוא מרחיב את הביקורת כלפי אנשי התקשורת שלדבריו בחרו שלא להתייצב לצד תושבי העיר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אלמוג כהן - עוד מחדד עפרונות (ל"ת)אבי 11/2026/04הגב לתגובה זו0 0סגור



